Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. dpo valaki? Hogy érzitek...

8. dpo valaki? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

#Esetleges terhesség
dec. 30. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/104 anonim ***** válasza:
100%

Puffad a hasam a sok káposzta levestol, bejglitol, meg miegymastol.

Sokat zabaltam.

dec. 30. 15:52
 2/104 anonim ***** válasza:
39%
Én tavaly ilyenkor voltam 8. dpon. Január 1-jén lett halvány pozitív a tesztem, tünetem csak a hányás volt 5 hetesen. :)
dec. 30. 16:14
 3/104 A kérdező kommentje:
2-es gratulálok! Jó lenne a jövő karácsonyt már egy kisbabával ünnepelni. Nem emlékszel milyen teszttel teszteltél? Nem tudom melyik megbízható.
dec. 30. 16:24
 4/104 anonim ***** válasza:
61%
Köszi! El sem hittem, hogy sikerült, annyiadik hónap volt már. :) Én Elysiummal tesztelgettem, mert az olcsó volt játszani, sosem volt rajta száradási, halvány csík, csak amikor terhes voltam. Aztán 2 nap múlva csináltam egy Predictort (12. dpon), és olyan erős volt, hogy majd leugrott a tesztről, úgyhogy onnantól már csak az orvosra vártam.
dec. 30. 16:29
 5/104 A kérdező kommentje:
Nem emlékszel éreztél bármi szokatlant 8. dpo körül?
dec. 30. 16:38
 6/104 anonim ***** válasza:
100%
8. dpo szintén, még egy gondtalan hét mensiig, szóval tök jól érzem magam.😁
dec. 30. 16:47
 7/104 anonim ***** válasza:
52%
3 gyerekem van, semelyikkel nem éreztem semmi különöset, ha csak az nem számít, hogy tüsszentéskor mindig belenyillalt a fájdalom a hasam aljába, ami nekem csak terhesen volt. De aznap már pozitív lett a teszt is. Pedig én is kerestem a tüneteket, próbáltam mindent beképzelni, de amikor minden tünet stimmelt, ami egy gyk-es kismamának terhességet jelentett, nekem megjött hónap végén. Semmivel sem volt másabb, amikor terhes voltam, mint amikor nem. Pont azért volt olyan hihetetlen, hogy sikerült. :) És pont ezért ne keseredj el, ha nem érzel tünetet, vagy menzeszes tüneteid vannak, mert az sem jelent semmit, amíg nem jön meg tényleg. Pár (nagyon hosszú) nap és mindent megtudsz. Szurkolok és kitartást addig is! #4
dec. 30. 16:53
 8/104 A kérdező kommentje:
Lol. Én ideges vagyok kicsit. Lehet influenzás vagyok mert fáj minden porcikám harmadik napja és tegnap óta bal oldalt fáj a hasam kitartóan mintha meg akarna jönni pedig amióta szültem nincs kb pms tünetem soha. Plusz 2x voltam eddig várandós és egyszer sem volt semmilyen tünetem. Félek covidos vagyok.
dec. 30. 16:53
 9/104 A kérdező kommentje:

Köszi 4-es! Kedves vagy! Nagyon lassan vánszorognak a napok

... most örülnék ha nem lenne szünet és mehetnék dolgozni úgy könnyebb lenne!

dec. 30. 16:57
 10/104 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam covidos az elsővel, 3 hétig majd elpusztultam, de ő egészséges, mint a makk. :)

Nálunk is ugyanígy volt, azt mondtam, hogy ha idén nem jön össze, akkor nem megyek gyesre, hanem megy bölcsibe a kicsi, abbahagyjuk a próbálkozást és visszamegyek dolgozni. Addigra már annyira szomorú voltam a sikertelenségtől (az előző születése óta nem védekeztünk), hogy úgy voltam vele, hogy már mindegy mi lesz, csak legyen ennek a várakozásnak vége. Erre amikor mindenki a szilveszteri buli után szundikált, én hajnali 4-kor ott ültem egy pozitív teszttel a kezemben és alig bírtam felfogni, hogy sikerült. Próbálj erre gondolni, hogy neked is így lesz. :) #4

dec. 30. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!