Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. dpo valaki? Hogy érzitek...

8. dpo valaki? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

#Esetleges terhesség
dec. 30. 15:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 A kérdező kommentje:
Borzalmas. Volt még egy tesztem megcsináltam délután mert begolyózok. Tudom, hülyeség. Szerencsére nincs több teszt itthon és legkorábban holnap délután tudnék szerezni, bár lehet nem kéne. Olyan lettem mint egy junkie. Sose voltam még ennyire ráparázva erre ez nekem új, de szörnyű. Lehet legközelebb másik tesztet csinálok a változatosság kedvéért. Melyik teszt megbízható még szerintetek?
jan. 1. 17:21
 42/104 A kérdező kommentje:
Már jojózik a szemem a sok halovány maszattól. Mint a népmesében, van is csík meg nincs is:D Hát ezt jól megcsináltam magamnak. Rohadt messze még a vasárnap és kb. könyörögni tudnék, hogy engedjenek dolgozni holnaptól, de sajna zárva az iroda. Úgy legalabb 2 nap hamarabb elmenne. Verem a fejem a falba, hogy így elszúrtam a szabimat...
jan. 1. 17:25
 43/104 anonim ***** válasza:

Lefotózod a harmadikat?

Nekem minden ciklus utolsó 4 napja ilyen volt, és az egyik gyerek 18, a másik 6, a harmadik 12 hónap próbálkozás után jött össze. Nem fog hiányozni ez a várakozás. 😅 Kitartást!

jan. 1. 17:43
 44/104 A kérdező kommentje:
Még időn belül fotóztam. Én mondjuk már az előzőn se láttam kb. semmit. Mindjárt küldöm a linket.
jan. 1. 17:45
 45/104 A kérdező kommentje:
jan. 1. 17:48
 46/104 anonim ***** válasza:

Én még a harmadikon is látom. Csináltam ezer ilyen tesztet, sosem volt rajta ennyi, még ennél kevesebb sem, amikor nem voltam terhes. #43 2 nap múlva tök erős lesz. Vegyél Predictor Earlyt, az mutatja legerősebben a korai terhességet. Nekem az ilyen volt 12. dpon.

[link]

jan. 1. 18:30
 47/104 A kérdező kommentje:
Tyí! Na ezt nevezem csíknak! Ezen nem kell gondolkodni:D Akkor szerintem holnap predi lesz a menü délután:) köszi, hogy megnézted nekem!
jan. 1. 18:34
 48/104 anonim ***** válasza:

Nekem a rossmanos,es a digitalis jött be eddig. De ilyen korán még ajánlott első vizeletből. Ha valahogy kibírsz két napot, az lenne a legjobb.

Darálj le valami sorozatot addig :)

jan. 1. 18:42
 49/104 anonim ***** válasza:
Jaja, reggel lenne a legjobb, de az enyém amúgy délutáni, csak 2 óráig nem pisiltem előtte. Uh is igazolta, hogy akkor fogant, amikor gondoltam, úgyhogy a 12. dpo az biztos annyi. Ha csak délelőtt tudsz tesztet venni, akkor el is lehet rakni reggeli vizeletet, pár óráig semmi baja nem lesz. #46
jan. 1. 18:46
 50/104 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Kérdező az utolsó teszteden is látszik a csík.

Szerintem ne aggódj fog az erősödni. Mit meg nem adnék egy ilyen tesztért...

Amúgy nekem is vannak már gyerekeim az előző házasságomból ,most szeretnénk közöset a második férjemmel akinek még nincs saját gyereke.

jan. 1. 22:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!