8. dpo valaki? Hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
#Esetleges terhesség
dec. 30. 15:32
11/104 anonim válasza:
Kérdező nagyon pihent agyad van, már bocs. 8dpo-on aztán honnan gondolod, hogy terhes vagy? Amugy jòl vagyok köszi, csak nem 8dpo-on, hanem 9 hetes terhesen. 33/N
12/104 A kérdező kommentje:
11? Ki mondta, hogy terhes vagyok? Vagy várandós leszek nemsoká vagy nem. Remélem jobb most neked:D Kellemes Ünnepeket!
dec. 30. 18:05
15/104 A kérdező kommentje:
Ti mikor terveztek tesztelni először? Én szerintem szombat vagy vasárnap reggel ha addig nem jön meg. Elméletileg vasárnap kéne megjönnie.
dec. 30. 20:35
16/104 anonim válasza:
Nekem a 10. Dpo-n már határozott csíkom volt az Elysium teszten. Az egyetlen tünetem nekem az erős fejfájás volt kb. a nemvárt napján. Soha máskor nem szokott ennyire fájni,csak várandósan. Drukkolok! A sok besavanyodott emberrel meg ne foglalkozz!:)
17/104 anonim válasza:
13-as vagyok.
Ma reggel már teszteltem egy Predictor Earlyvel. Negatív lett. Remélem, hogy korai volt.
Megpróbálom megvárni a nemvárt napját (január 3).
Tüneteim nagyjából mint menzesz előtt de most nem fájnak a melleim és nem volt csoki kivánosság (még).
18/104 A kérdező kommentje:
13-as. De izgi:) Te lehet előbb tudod meg, hogy mi van:) szerencsére én nem tudok szombat reggelnél korábban tesztelni, mert már tűkön ülök és ha tudnék tuti tesztelnék korábban kiváncsiságból. Ha van kedved írd meg, hogy van-e bármi változás vagy fejlemény. Drukkolok!
dec. 31. 00:03
19/104 anonim válasza:
Én terhes lettem végül. Nekem az volt a tünetem, hogy fájt 1 napig a csípőcsontom, mintha izomláz lenne benne.
Illetve a mellbimbóm extrán érzékeny volt kb. 1 hétig mensi előtt és még most is az terhesség végéig így volt az előző babánál is. Eléggé kellemetlen hozzáérni.
20/104 anonim válasza:
13-as vagyok.
Mindenképp írok majd! :)
Nekem van még itthon egy Predim meg 2 db Elsium tesztem így nagy a kísértés. :)
Drukkolok neked is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!