8. dpo valaki? Hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
#Esetleges terhesség
dec. 30. 15:32
51/104 anonim válasza:
#13 Egy 9. dpo-s negatív és egy 10. dpo délutáni tesztel még abszolút ne add fel. Szurkolok neked is nagyon! #2
52/104 anonim válasza:
Nagyon köszönöm 2-es ❤️
13 -as voltam.
53/104 anonim válasza:
Miújsàg kérdező? Sikerült venned új tesztet?
54/104 anonim válasza:
Sziasztok!
Én még csak most találtam ide.
Holnapra nem várom.
10.dpon csináltam délután egy tesztet,az negatív lett.
2. baba lenne.
Sok sikert lányok!
R
55/104 A kérdező kommentje:
jan. 2. 17:03
56/104 A kérdező kommentje:
Elvileg 11.dpo. bár nem teszteltem ovuteszttel csak naptarbol meg nyakbol mondom. De sztem ez pozinak halvany ilyenkor, korabban meg akkor mem mutatta volna a 9 dpos teszt ha nem 9 dpon lettem volna sztem szoval valszeg 11 dpo. Jajj már nem tudom mit gondoljak.
jan. 2. 17:06
57/104 anonim válasza:
Ha tenyleg 11.dpo,akkor belefér. Három nap múlva nyilván már egy erősebb csíknak kell majd lennie,ha nem kémiai.
Kitartàs!
58/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! 54-es te mikor tervezel legközelebb tesztelni?
jan. 2. 20:54
59/104 anonim válasza:
Kérdező ez nem száradási csík,van színe is.
Ebben a hónapban én is predictort használtam és mindig volt száradási csík de szürke volt és nem tudtam rendesen fotózni.
13-as vagyok
60/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13-as ❤️. Te mikor tesztelsz legközelebb? Drukkolok nektek!
jan. 2. 22:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!