Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. dpo valaki? Hogy érzitek...

8. dpo valaki? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

#Esetleges terhesség
dec. 30. 15:32
 51/104 anonim ***** válasza:
#13 Egy 9. dpo-s negatív és egy 10. dpo délutáni tesztel még abszolút ne add fel. Szurkolok neked is nagyon! #2
jan. 1. 22:35
 52/104 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönöm 2-es ❤️

13 -as voltam.

jan. 1. 22:38
 53/104 anonim ***** válasza:
Miújsàg kérdező? Sikerült venned új tesztet?
jan. 2. 16:11
 54/104 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én még csak most találtam ide.

Holnapra nem várom.

10.dpon csináltam délután egy tesztet,az negatív lett.

2. baba lenne.

Sok sikert lányok!

R

jan. 2. 16:47
 55/104 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Vettem most csináltam mmert nekem a délutani tegnap "erősebbnek" lol tűnt mint a reggeli. Predictor early. Mi ez száradási csík? Nagyon halvány rózsaszín és kb 5 perc után láttam meg. Most akkor mik a tippek? Rosszak voltak a tesztek vagy kémiai? [link]

[link]

Köszi, hogy megnézotek!

jan. 2. 17:03
 56/104 A kérdező kommentje:
Elvileg 11.dpo. bár nem teszteltem ovuteszttel csak naptarbol meg nyakbol mondom. De sztem ez pozinak halvany ilyenkor, korabban meg akkor mem mutatta volna a 9 dpos teszt ha nem 9 dpon lettem volna sztem szoval valszeg 11 dpo. Jajj már nem tudom mit gondoljak.
jan. 2. 17:06
 57/104 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg 11.dpo,akkor belefér. Három nap múlva nyilván már egy erősebb csíknak kell majd lennie,ha nem kémiai.

Kitartàs!

jan. 2. 20:50
 58/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! 54-es te mikor tervezel legközelebb tesztelni?
jan. 2. 20:54
 59/104 anonim ***** válasza:

Kérdező ez nem száradási csík,van színe is.

Ebben a hónapban én is predictort használtam és mindig volt száradási csík de szürke volt és nem tudtam rendesen fotózni.

13-as vagyok

jan. 2. 22:16
 60/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13-as ❤️. Te mikor tesztelsz legközelebb? Drukkolok nektek!
jan. 2. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!