Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. dpo valaki? Hogy érzitek...

8. dpo valaki? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

#Esetleges terhesség
dec. 30. 15:32
 81/104 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok. Nem tűnik úgy, hogy idegeskedne. Szerinte negatívak a tesztjeim vagy kémiai. Bárcsak elmozdulna már valamerre ez az egész mert nagyon rosszul viselem idegileg. Nem tudom aki írta, hogy neki 3 terhességnél is hónapokig ilyen volt a nemvárt előtti 4 nap az, hogy bírta. Kötélből vannak az idegei. Le a kalappal mindenki előtt aki ezt épp ésszel kibírja!
jan. 4. 14:02
 82/104 A kérdező kommentje:
Te férjed, hogy bírja?
jan. 4. 14:04
 83/104 anonim ***** válasza:

A férfiak szerintem ezt nem úgy élik meg,mint mi.

A missed abnàl is miattam izgult csak. Azt mondta, neki az volt lelkileg megterhelő,hogy én a kórházban vagyok, és veszélyben az életem egy hatalmas hematoma miatt. Az embriora azt mondta, egyelőre nem tud kötődni hozzà,nincs miért.

Én ket hétig minden másnap elsírtam magam az utolsó veszteség utàn, es magamat hibáztattam. (Nyilvan tomboltak a hormonok is) Neki viszont lepergett, nem élte meg veszteségként.

Azt mondja,mivel már túl vagyunk 3 különböző veszteségen, ő már nem úgy kezeli az új terhességet, ahogy az elején. Most sem bizakodik. Tudomàsulvettük, hogy pozitív a teszt, de Ő sem beszél róla. Várjuk az UH-t. Remélem,ha lesz szívhang, meg is marad, és nem kell újra átélnem egy vetélést.

Milyen tesztet hasznàlsz? Nekem eddig a legolcsóbb volt a legjobb, sima parszàz forintos Elysium. Szépen mutatta az erősödést, meg a kemiait is.

jan. 4. 15:56
 84/104 anonim ***** válasza:

54es vagyok.

Tegnapra vártam, nem jött meg. S még ma se jött meg. Reggel csináltam egy x-epil tesztet, de az negatív lett...

Azt nem tudom milyen érzékenységü.

Várok még. Ha hétföig nem jön meg akkor csinálok ujra tesztet.

jan. 4. 17:24
 85/104 anonim ***** válasza:

54-es: Pont ugyanúgy vagyunk.

Tegnapra nem vártam, ma reggeli teszt negatív. Hétfőig várok én is és akkor tesztelek legközelebb.

jan. 4. 17:49
 86/104 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Naptár szerint ma kéne megjönnie. Teszteltem ma reggel. Kifogtam egy hibás predictort a controll csík is alig jött ki 10 perc után halványan, az egész tesztcsík halvány rózsaszín. Várom én is, hogy megjön-e aztán meglátjuk.
jan. 5. 10:55
 87/104 A kérdező kommentje:
🤣 jobb buli lett volna ha simán előkapok egy ötezrest, ráhugyozok és felgyújtom.
jan. 5. 11:13
 88/104 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem ma reggel megjött! Sok sikert nektek! Köszönöm, hogy itz voltatok velem ebben a pár napban és a bíztató szavakat, segített túlélni valahogy.
jan. 6. 08:50
 89/104 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :( Pedig olyan biztató volt az elején. Kitartást és szurkolok, hogy gyorsan jöjjön a picikétek! #2
jan. 6. 09:03
 90/104 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Kérdező!

Pedig tényleg nagyon biztató volt. Lehet kémiai volt mert ennyi teszt nem tévedhet.

Majd írj még mindenképp magadról!

Nekem még mindig nem jött meg!

Ma veszek tesztet bár az eredményt így is sejtem.

jan. 6. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!