Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. dpo valaki? Hogy érzitek...

8. dpo valaki? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

#Esetleges terhesség
dec. 30. 15:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 A kérdező kommentje:
13-as szerintem még csak 10. Dpo-n vagy, ki tudja.... Én nem tudom mi van. Néztem egyet reggel és negatív lett.
jan. 1. 11:28
 32/104 anonim ***** válasza:
Van képed róla? Milyen érzékenységű volt a mai?
jan. 1. 11:34
 33/104 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan 10-es Elysium. Küldök képet mindjárt.
jan. 1. 11:36
 34/104 A kérdező kommentje:
jan. 1. 11:38
 35/104 A kérdező kommentje:
Na totál megbántam a korai tesztelést,most idegeskedhetek Eddig mindig csak nemvárt napján teszteltem vagy utána egy nappal. 13-as az első babámnál 2 évig sikertelenül próbálkoztunk, kiderült pajzsmirigy alulműködésem volt 8-as volt a TSH-m. Nem is sejtettem mert csak fáradékony voltam de nem híztam egyáltalán. Amikor azt rendbetettük pá 2-3 hónap alatt összejött.
jan. 1. 11:58
 36/104 anonim ***** válasza:
Ha van meg teszted,holnap próbálj egy újat csinálni. Lehet,hogy tegnap több folyadékot ittál, lehet a teszt is rossz. Ne izgulj egyelőre. Szorítok!
jan. 1. 12:17
 37/104 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Tényleg halványabb de még mindig látszik.

Szerintem is ismételj holnap. :)

Nekem a ma reggeli is totál hómező.

jan. 1. 12:46
 38/104 anonim ***** válasza:
Halványabb kérdező, de én még mindig látom. Szurkolok!
jan. 1. 12:58
 39/104 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Olyan kedvesek vagytok. Nagyon jól esik! 13-as én is drukkolok neked. Sok olyat olvastam, hogy volt akinek az esedékes utan mutatta csak ki. Ovu is lehetett később. Nekem pl. Volt olyan, hogy a naptár szerinti ovu után 3 nappal volt csak pl.
jan. 1. 13:05
 40/104 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem, amin keresztül mész. Túl vagyok sok kémiain, egy mehen kivulin, és egy missed ab on is. Nagyon nehezen telnek a napok, ha az ember babát szeretne.

Ugyan már van két egészséges kislányunk, de mi is most vagyunk rajta a harmadikon 😁

En lekopogom,eddig pozi a tesztem, de amíg nem hallom a szívét,nem leszek nyugodt.

(26-os)

jan. 1. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!