Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A véleményetekre vagyok...

A véleményetekre vagyok kíváncsi… ET+12 napon vagyok (5 naposan visszakapott minivel) és olyan, mintha “csökkennének” azok a bizonyos jelek… Ez szerintetek ok lehet így?

Figyelt kérdés

Nem, tesztelni még nem voltam; szuperhíró hős vagyok és akkor is kibírok még 3 napot, amikor papírforma szerint mehetek hcg-re. A beülti előtt kezdtem az ösztrogént, amitől a melleim kisdinnyék lettek, és akkor is fájt, ha a párom ránézett. ET előtt 5 nappal indult a progeszteron, ettől nem éreztem nagy változást, viszont mintha a melleim kevésbé feszülnének, napról-napra “jobb” lett. Mára még mindig nagyobbak, de igazából csak picit érzékenyebbek. A beülti után a hasam kezdett el puffadni (feszülni?), de különösebben nem fáj. Volt mini hasszurkálás is, de mára már az sincs… Maradt tehát a mini-mellérzékenység, és a pocakpuffadás. Nyilván, mennyekmá’deazonnal tesztelni… :-) Ti mit gondoltok, ezek már egy beköltöző tünetei lehetnek, vagy még mindig az ösztrogén és a progeszteron dolgozik?

Köszönöm a válaszokat előre is!

És Boldog Új Évet mindenkinek!

#lombik #beültetés #Beültetés tünetei
dec. 30. 15:53
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem: közben 23 fokban épp halálra fagyni készülök bundabugyiban és takaró alatt + napközben bármikor elalszom a TV előtt (amit azért régebben sosem - de lehet, hogy túl jól sikerült ez a 2 hetes kímélő életmód - mert így persze este nem tudok elaludni…)
dec. 30. 15:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen korán szerintem ezek még csak a hormonjaid :) igazi terhes tünet a 6. hét alatt nemigazán van. A mellfeszülés/fájdalom sem jelenik meg mindenkinél, sőt az pms is lehet.

Amúgy szerintem nyugodtan tesztelj, azzal rosszat nem teszel :)

Drukkolok! Nekünk január 15-en lesz elvileg a 6+5 hetes uh 3 veszteség után.

dec. 30. 16:26
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, ha ennyire rápörögsz a tested pszichésen kezdi el előállítani a tűneteket. Kicsit nyugodj meg. Nézd meg a kedvenc filmed és próbálj meg másra gondolni.
dec. 30. 16:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

12 beültetésem volt -volt sikeres is. Tapasztalatból írom, hogy az, hogy mit érzel, és mit nem; az SEMMIT sem jelent a sikerre nézve.

Volt olyan sikeres lombikunk -meg is született a kislányunk-; ahol halványodott a teszt, a vérvétel napjára a szép, erős 2. csíkjaim egyszerűen eltűntek. Elkezdtem sportolni, hogy valahogy feldolgozzam, hogy nem sikerült, és bár pozitív lett a vérvétel is (azt hiszem 600 körül volt), amikor elmondtam, hogy voltak sokkal erősebb tesztek is napokkal ezelőtt, és halványabbak lettek, akkor még a recepción is azt mondták, hogy akkor ne örüljek, ez simán lehet egy kiürülő HCG... Nem bírtam kétségek között még 2 hétig az UH-ig, így 2 nap múlva magánban megismételtettem még egyszer a HCG-t, és teljesen meglepett az eredmény: megtriplázódott a szint! Pedig érzésre biztos voltam a sikertelenségben,mert minden 'érzés' eltűnt, és később sem jöttek tipikus terhességi rosszullétek. Az első trimeszterben ugyanúgy voltam, mint bármikor máskor korábban. 6 éves már a kislányunk.

dec. 30. 18:02
 5/24 A kérdező kommentje:

De jó fejek vagytok, hogy válaszoltatok! Nekem ez az első lombikom, úgyhogy tényleg teljesen vakon vagyok :-) Volt egy teljesen spontán várandósságom (tehát ott nem voltam agyontolva hormonokkal), de az sajnos csak 8 hétig tartott - viszont ott sem éreztem az égvilágon semmit.

Remélem Neked az UH-n minden rendben lesz! Miért is ne lenne? (2.)

Előtted pedig le a kalappal (4.), hogy 12 lombikot végigcsináltál! Hihetetlenül erős vagy!

dec. 30. 18:20
 6/24 anonim ***** válasza:

A megfagyok érzés hyperstimura is jellemző.

Nem tesztelni vagy vérgételre menni, nem hősség. Ma simán elmehettél volna vérvételre.

dec. 30. 18:33
 7/24 A kérdező kommentje:

Tényleg? Nem is gondoltam volna, de mindjárt megnézem, hogy mi ez a hyperstimuláció… Köszi, hogy írtad!

Amúgy de, hősnek érzem magam :-D Több évnyi ovu- és terhességi teszt nézegetése (kicsitpozitív, csak 4 napig pozitív és társai) után úgy gondoltam, hogy én most megvárom, amit a záróra írtak. Deeee, 2-án én leszek az első a synlabban, az tuti :-D

dec. 30. 18:51
 8/24 anonim ***** válasza:

Nagyon szorítok!:) majd írj,hogy mi lett (ha addig kibírod teszt nélkül:) )

(2es)

dec. 30. 21:58
 9/24 anonim ***** válasza:
Beallok a sorba! Szoritok neked! 😌
dec. 30. 22:14
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy most hogy van, mostanában nem foglalkoztam vele, de pár éve ott ahová szoktam járni sztk-ba, ott soron kívül csináltak terhesség megállapítási vizsgálatot, uh és mindent. Egyszer én is igénybe vettem, mert már én is túlpörögtem a dolgot, sajnos nem volt semmi, de akkor megfogadtam, hogy muszáj visszafogni, mert az agyunk sajnos képes totál hulet csinálni az emberből... Szóval, ha nem tudod megállni az előírt dolgokat,akkor érdemes szétnézni a helyi államiban, mert szerintem ilyen még most is van ha akkor volt... Egy kalappal kívánok. 🙂
dec. 30. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!