Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A véleményetekre vagyok...

A véleményetekre vagyok kíváncsi… ET+12 napon vagyok (5 naposan visszakapott minivel) és olyan, mintha “csökkennének” azok a bizonyos jelek… Ez szerintetek ok lehet így?

Figyelt kérdés

Nem, tesztelni még nem voltam; szuperhíró hős vagyok és akkor is kibírok még 3 napot, amikor papírforma szerint mehetek hcg-re. A beülti előtt kezdtem az ösztrogént, amitől a melleim kisdinnyék lettek, és akkor is fájt, ha a párom ránézett. ET előtt 5 nappal indult a progeszteron, ettől nem éreztem nagy változást, viszont mintha a melleim kevésbé feszülnének, napról-napra “jobb” lett. Mára még mindig nagyobbak, de igazából csak picit érzékenyebbek. A beülti után a hasam kezdett el puffadni (feszülni?), de különösebben nem fáj. Volt mini hasszurkálás is, de mára már az sincs… Maradt tehát a mini-mellérzékenység, és a pocakpuffadás. Nyilván, mennyekmá’deazonnal tesztelni… :-) Ti mit gondoltok, ezek már egy beköltöző tünetei lehetnek, vagy még mindig az ösztrogén és a progeszteron dolgozik?

Köszönöm a válaszokat előre is!

És Boldog Új Évet mindenkinek!

#lombik #beültetés #Beültetés tünetei
dec. 30. 15:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem is volt több lombikom így rájöttem hogy ha érzek valamit ha nem...nem jelent semmit.. 🫤

Ezek amiket tünetnek gondolsz valószínű csak a hormonjaid,tudom nehéz de ne görcsölj rá ennyire.

Nekem a sikeres lombiknál az első tünet a nem várt előtt 2 nappal extra mellfeszülés ami előtte sosem volt illetve a mindig pontos menszi elmaradása miatt csináltam aznap tesztet ami pozitív lett,2 napra rá volt az intézeti vérvétel.5 naposat kaptam vissza ma már másfél éves múlt 😊

Sok sikert neked!

dec. 30. 23:41
 12/24 anonim ***** válasza:

Én is még kezdő vagyok, november végén volt az első beültetésem. Sajnos nem sikerült.

A leszívás napján összebarátkoztunk ott lányok és azóta tartjuk a kapcsolatot. Mindenkinek nekem is voltak "tüneteim", de sajnos egyikünknek sem sikerült. A hormonok nagyon kemény dolgokat tesznek velünk, úgy néz ki én kifejezettenfurcsán reagálok rá. A férjem most merte elmondani nekem, hogy azért volt itthon keveset mert a sárkány hozzám képest ipari tanuló volt.

Szerintem semmit nem jelent ha most érzel valamit vagy nem érzel semmit.

Egy biztos. Te tényleg egy iron lady vagy. Én nem bírtam ki teszt nélkül. Nagyon szorítok, és várom a pozitív eredmény hírét.

dec. 31. 11:13
 13/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Először is: köszönöm a sok tanácsot és drukkolást! Gratulálok Nektek, akiknek már sikerült a csoda…, akik pedig még “úton” vagytok, hát nagyon szorítok!

Szóval…, voltam ma vérvételen: hcg 8164 IU/L (2-4 heti ref. tart a synlabnál: 39 - 8388), úgyhogy öröm, boldogság (és egy kis pityergés).

A tünetek egyébként változatlanok, olyan, mintha valaki pumpával felfújt volna és néhány helyen kicsi lenne rám a bőröm. De élvezem nagyon :-D

Köszönöm mégegyszer a támogatásotokat!

jan. 2. 20:30
 14/24 anonim ***** válasza:

Gratulálok!:)) szuper hír!

(2es)

jan. 2. 20:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha nem bánod, írj majd az uh után…! Szorítok én is Neked!
jan. 2. 21:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Wooow! Gratulálok és vigyázz magadra! Majd számolj be később is!😌😗
jan. 2. 21:53
 17/24 anonim ***** válasza:

Gratulálok és vigyázz magatokra nagyon! 😊

11-es

jan. 3. 10:45
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gratulációkat!

De… Update…

A kórházban fekszem. Derült égből elkezdtem vérezni. És ez nem a pecsételő vérzés, olyannyira nem, hogy vérzéscsillapító óriásszurit kaptam. Most aktív fekvés a feladatom. Egyébként nem görcsölök, nem fájt semmi…

Legalább azt megtudtam, hogy jó helyen van a baba, a vérzés hatására sem indult meg a méhszáj felé, és a nem kezdett el ritkulni/vékonyodni az endometrium. Ettől függetlenül hatalmas most a kockázat. A vérzés egyébként az injekció hatására jelentősen csökkent. Nem lesz azért nyugodt éjszakám…

Folyt. köv! :-)

jan. 4. 01:27
 19/24 anonim ***** válasza:

:O azta kérdező, és mit mondanak mitől van a vérzés?

Meddig kell bent maradnod? Hogy vagy? (2-es)

jan. 4. 13:10
 20/24 A kérdező kommentje:

Szia 2-es! Dehogy, semmit nem mondtak. Minden is lehet… Reggelre a vérzéscsillapító hatására a vérzés megszűnt (maradt barnázás, de erről azt mondták, hogy ez csak a bennmaradt vér és nem aktív vérzés). Egyébként a petezsák továbbra is a helyén, jó formájú, nincs jele a leválásnak. Nem görcsölök. Így hazaengedtek. Azt mondták, a kórházban is és itthon is pont ugyan azt tudom csinálni: feküdni. Csak itt nyugodtabban… Ha újra vérzek, irány vissza. Ha nem, hétfőn kontroll. Mocskos fáradt vagyok, de nem csoda: éjszaka nem tudtam aludni (pedig tudtam, h kellene…). 2 fura dolog volt még: az egyik, h a doki azt mondogatta, nem látszódik az embrió. Kérdeztem, h de annyira az elején vagyok, kellene ennél többet látni??? Végül mondta, h jaaa, az 5. hét elején nem, pont azt látja, amit kell. (De nem bunkón mondta!, egyébként kedves volt). A másik pedig inkább kerek szemmel rácsodálkozás: a vizsgálat alatt a pocakomon volt a kezem és rámszólt az ápolónő, hogy azonnal vegyem onnan, mert a simogatástól felkeményedhet és megindíthatja újra a vérzést is. Néztem, mint a moziban. Soha nem hallottam még ilyet - de ezt is kedvesen mondta egyébként, szavam nem lehet rájuk.

Most itthon fekszem, és reménykedem. Ennyit tudok tenni. 🤷🏻‍♀️

Nálad minden ok?

jan. 4. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!