2 negatív teszt 2 menszesz 1 negatív hüvelyi uh nőgyógyász által Ezek után ugye nem állhat fenn terhesség ?
Es + egyfolytában ilyen mindjart megjon erzesem van
Ez most nagyon megijeszt
Voltam meg egy orvosnal
Eloszor megijesztett mert amikor tapintassal nezte akkor eleinte mondta hogy normalis nagysagu uterus szabad kornyezetben zart mehszajj aztan ahogy mondta hogy faradjak at az uh hoz hozzatette hogy furanak erezte aztan kerdeztem hogy ez aggodalomra ad okot? Azt mondta mindjart kiderul nezte az uh-t es mondta hogy aggodalomra nincs semmi ok felem forditotta mutatta hogy ott a korte alaku mehem benne a nyalkahartya es nincs ott semmi. Mutatta a tuszoket aztan kerdeztem hogy 100% hogy megnyugodhatok mondta hogy igen. De akkor szerintetek mit erezhetet amire mondta hogy fura volt? Nem ertem😫
De a gyogyszerembol meg van 6 rozsaszin szem es a fehernel is 1 nek el kell fogynia hogy megjojjon szoval meg 7 szem van hatra
Mit szedsz?
Roxanellet szedek
Azert nem hiszek az uh nak mert mivan ha esetlek hatrahajlo a mehem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!