A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?
2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.
Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?
Szia.
Nem jó a link. Nem tudom megnézni. Azt írja ki, hogy ez az oldal nem létezik.
Szerintem elég jó!
Nekem ilyen: [link]
Most az enyém sem annyira cakkos, mint előző ciklusban.
Hátha most szerencsénk lesz 🤞
Nekem is hétfőig meg kell lennie az ovunak. Utána meg lehet izgulni megint!😅
Azt néztem, hogy milyen hülyén hangzik, hogy azt írtam, "meglenne az ovulációm". 😂 Túl esnék az ovuláción vagy akkor lenne az ovulációm? 😂 Talán így jobb. :D
Valahogy tényleg kicsit hihetetlennek érzem, hogy "ilyen jó" a gõrbém, mert eddig nem ilyen volt. Persze, ha valóban ilyen (nem az van pl, hogy rossz a hőmérőm), akkor õrülök neki. :) Neked is jó a gõrbéd. Nagyon jó lenne, ha sikerülne mindkettőnknek ez a hónap. Úgy 2,5 hét múlva kiderül. 😂
Na, úgy néz ki, hogy most ment le a hőm... reggel, amikor be szerettem volna írni a ciklus.hu-ra, meglepetésemre az fogadott, hogy már pár nappal előbbre behúzta az ovut, és az átlaghőt is. Egyiket sem értem, hogy hogyan jött ki? Vagy csak én vagyok a hülye, és rosszul értelmezem a vízszintes vonalat? Hogy lenne már az alaphőm 36,5 felett, amikor csak egyszer ment az fölé? Na, mindegy. A tervezett banán még mindig olyan jún. 3.-a köré színezte be az ovut. Holnaptól kiderült, ha emelkedik a hőm, hogy most akkor tényleg most van PÉ-m (remélem). Akkor jókor is voltunk egyūtt, és a ciklusom is jóval rövidebb, mint múltkor, már hasonlít az előző terhességem előttire. Bárcsak, most sikerülne a baba mindkettőnknek! :D
Hú, hát nagyon érdekesen alakul neked.
Így hő alapján azt mondanám, hogy ma volt ovu. A 13. Ciklus napon vagy, így még időben is jó hozzá. Ha ezután emelkedik, szerintem átjavítja majd. Nagyon érdekes és izgalmas. Holnap mindenképp írd meg, hogy mit mértél!
Nem szokta átjavítani a ciklus.hu. Tényleg elég béna egy oldal. Honnét szedte azt, hogy már jóval hamarabb ovuláltam? :O Szerintem is inkább ma, tényleg akkor a hossz is stimmel, csak az aggaszt, hogy vmivel hamarabb mértem, viszont most szépen aludtam egyben 7 órát. De tényleg a következő napok majd eldöntik.
Persze, megírom majd, h mit mértem, te is írj, hogy hogyan alakulnak a napjaid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!