Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n hogyan húzza be...

A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.

Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?

2020. máj. 5. 10:07
 151/167 anonim ***** válasza:

Szia!

Csináltál tesztet? Hogy vagy?

2020. jún. 11. 15:06
 152/167 A kérdező kommentje:
Mostanában volt 37,0 fokos hőm kétszer is, egyszer pedig 38,5. Néha mintha feszülne a mellem, meg egyszer a méhem is, de nem vészes. Sajna a terhességet kizártam, mert még van kis barna nyákom. Szerdán, a 10. dpo.-mon csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Jó, lehet, hogy korai volt, de Facelle-lel csináltam, ami állítólag nagyon megbízható. Rossz, hogy ilyen korán már el is veszítettem a reményt, hogy most sem jött össze. :'( El vagyok most kenődve eléggé. Reménykedtem, hogy talán szerencsém lesz most, és az a barnás nyák mégis beágyazódás, de sajna nem... viszont most jut eszembe, hogy első nap piros vér is volt benne. Az vajon miért? Jövőhéten, ha elmúlik a havim, vagy utána megyek dokihoz.
2020. jún. 11. 20:02
 153/167 A kérdező kommentje:
Ja, és persze, te hogy vagy? :)
2020. jún. 11. 20:02
 154/167 A kérdező kommentje:
Ma reggel csak 36,65 volt a hőm. :O Meg mintha picivel több lett volna a barna nyákom, kissé pirosas is. Úgy néz ki, hogy akkor nekem már tényleg ennyi volt ez a ciklus. :'( Eléggé letargikus vagyok ez miatt mostanában... tudom, nem kéne ennyire kiakadnom, mert "új hónap, új remények", de kezd elegem lenni. Ciklusról ciklusra változtatok a dolgokon (több vitamin, kevesebb szopi...), mégse jön a baba. Komolyan, már az örökbefogadáson gondolkodom, mert elegem van ebből a cécóból. Egyébként olyan fura, hogy ébredés után másfél órával újramértem a hőm, mert olyan melegem volt, és felment 37,05-ig (tudom, ez már nem számít az ébredési szempontjából). Hihetetlen, hogy ilyen kis idő is mennyit számít.
2020. jún. 12. 10:23
 155/167 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem ezután menj el dokihoz. Lehet valami olyan dolog, ami hamar kezelhetö.

Ne keseredj el nagyon. Tudom, nehéz! De már van egy gyereked, tehát biztos sikerülni fog ezután is. Lehet csak felborult kicsit a hormonháztartàsod! Ez a barnázás is erre utalhat. Kérj idöpontot minél elöbb, annál hamarabb tudod meg, hogy mi a helyzet. Elkerülnéd a sorozatos csalódást is.

Velem amúgy semmi nincs. Mióta haza jöttem nem mèrem a höm, mert itt korábban kelek, és egy órával úgyis elöbb van! Elèg komoly családi probléma van, így nagyon sok a stressz. Nincs is idöm ezzel foglalkozni most. Talàn így jobb is. Nem figyelek minden apró, kis dologra, hogy most ezt érzem, most valami mást.

Ên jövö hèten megyek nödokihoz. Meglátjuk mit mondd! Meg megyek magánba vérvételre, megnézetek egy-két dolgot.

Aztán majd meglátjuk.

Szerintem tisztàzd le magadba, hogy el kell menni orvoshoz, kideríteni, hogy van-e valami gond, kezelni azt. Aztán jót fog tenni, lelkileg is jobban leszel, és majd könnyebben sikerül is majd a baba!

2020. jún. 12. 11:29
 156/167 anonim ***** válasza:

Na szia!

Mi újság?megjött? Höd, hogy áll?

Szerintem nekem megjön majd megint. Igencsak úgy érzem!

2020. jún. 14. 09:31
 157/167 A kérdező kommentje:
Pénteken ugye 36,65 volt a hőm, szombatra 36,7 lett, reggeli 2. pisinél meg is jött, piros színe is volt, de utána kevés, és inkább barna volt egész nap. Ma is 36,7 volt a hőm, de most már rendesen megvan. Én azt hittem, hogy a progeszteron hiány alacsony hővel is jár, de nekem barnázáskor is magas volt. Ezt tényleg csak a doki tudná megállapítani, gondolom elküldene vérvételre, ilyenek, de nekem gyerek mellett nehéz ezt most megoldani. Inofolicon gondolkodom, hogy azt kéne használnom, vagy azt a Gynositolt. Te ezekről hallottál? Egyébként úgy vettem észre, hogy a luteális fázisom tényleg rövidebb, csak 12 nap. Ha elmúlik, most már tényleg elmegyek dokihoz.
2020. jún. 14. 10:24
 158/167 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy néz ki, megjön ma! 😞

Már van egy kis barnázás, lehet látni a wc papíron!

Szerintem èn innetöl elengedem ezt a dolgot. Mármint nem a baba projectet, hanem ezt a rágörcsölést. Nem hömérözök, nem ovu tesztelek. Nem stresszelek feleslegesen! 😞 majd jön a baba, ha jönni akar.

Dokihoz elmegyek, de mindneképp mentem volna amúgy is.

Veled mi újság?

2020. jún. 16. 08:00
 159/167 A kérdező kommentje:

Még nem ment le drasztikusan a a hőm, pénteken 36,65 volt, akkor még nem jött meg, aztán szombat-vasárnap-hétfőn 36,7 és ma 36,6 (pedig most korábban is keltem). Ennél alacsonyabb szokott ilyenkor lenne. Ez vajon miért lehet?

Lassan kérek végre időpontot dokihoz, de most más összejött, amit intézni kell, ami nálam most fontosabb.

Igen, sokszor az is sokat számít, ha az ember nem görcsöl rá. Én mondjuk most lenyugodtam, kellett azért pár nap, de rágörcsölve nem érzem magam. Szeretném, ha összejönne, de csak ennyi, max kis türelmetlenség van még bennem.

Majd írj, hogy mit mondott a doki, mit tanácsolt! :)

2020. jún. 16. 09:07
 160/167 A kérdező kommentje:

Végre leesett a hőm. Ma megyek patikába, és utánanézek, hogy mit ajánlanak babatervezéshez, milyen vitamint.

Egyébként én is megint elgondolkoztam, hogy abbahagyom a hőmérőzést, mert a fiam mostanában jóval hamarabb kel, máskor tudom mérni a hőmet, mint eddig. Meg van benne igazság, hogy ez is be tudja stresszelni az embert, ami pedig pont nem hiányzik babatervezéskor.

2020. jún. 17. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!