Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n hogyan húzza be...

A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.

Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?

2020. máj. 5. 10:07
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/167 anonim ***** válasza:

Most mintha valamivel jobb lenne a görbéd, nem? Eddig nem annyira cikk-cakkos, mint előző ciklusban volt! Bár ciklus első felében állítólag az sem baj, ha nagyon cakkos.

Nekem a ciklus.hu 3.-ra írja az ovut, a másik elsejére! Kíváncsi leszek, hogy alakul ez a ciklusunk! Remélem, most szerencsések leszünk! 🤞

2020. máj. 22. 20:05
 92/167 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt nézem, hogy most nincsenek olyan nagy kilengések. A ciklus.hu nekem máj. 28.-ára, a tervezett baba pedig jún. 7.-ére. De a tb-n most beírtam az első hőmérős hónapomat is, amikor 42 napos volt a ciklusom, és úgy látom, hogy azèrt írta ez olyan sokára az ovumat, mert az előző két ciklus hosszát összeadta, és abból átlagolt. Garancia meg nincs arra, hogy akkor most meg 36 napos lesz a ciklusom. Most múlott el a havim, úgyhogy holnap/holnaputántól igyekszünk még sűrűbben együtt lenni (két naponta). De most egyik ovu naptárra sem hagyatkozok, csak a hőmre. Most egyébként arra számítok, hogy mivel kevesebbet szoptatok, nem lesz olyan hosszú a ciklusom, visszaáll az eredeti hosszára (24-28 nap). Jó lenne, ha végre sikerülne a baba, mert nem szeretnék nyáron szülni/nagy pocakot. Első babámat télen szūltem (decemberi), ès nekem ez így nagyon jó volt.
2020. máj. 22. 21:49
 93/167 A kérdező kommentje:
4. napja beragadt ennél a 36,45 foknál a hőm... tök fura. Lehet, hogy elromlott a hőmérőm? Nem kéne kissé feljebb mennie, hogy majd ovukor le tudjon normálisan esni? Vagy ez is elég vajon? Remélem nem lesz megint olyan hosszú a ciklusom. :'(
2020. máj. 24. 09:02
 94/167 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ennél feljebb mennie. Még így leeshet mondjuk 36,1-2-re.

Szerintem nincsenek meghatározott számok h akkor az első fazisban 36,6 leesik 36,3 és a luteálisban minimum 37. Mindenki más.

Szerintem jó lesz így.

Nekem most így alakul a görbém: [link]

Amúgy már két napja csak barnázás van nekem. Lehet,h ez nem normàlis amúgy.

2020. máj. 24. 13:41
 95/167 A kérdező kommentje:

Nekem is letelt az 5 nap, utána még 2 napig barnáztam. Neked is így volt kb? Remélem én is, hogy semmi komoly, nem progeszteron hiányra utal, vagy vmi.

Remélem jövőhéten meglesz az ovum.

2020. máj. 24. 18:51
 96/167 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is úgy van, ahogy neked. Két napig utána még barnázás. 😕

Csak nem progeszteron hiány, én is arra gondoltam egyböl!

Jövö hét végétöl lehet várni az ovut. Jó lenne ott tartani már!

2020. máj. 24. 19:27
 97/167 A kérdező kommentje:

Én is annyira várom már. Szülés előtt úgy szerettem volna, ha hosszabbak a ciklusaim, most meg azért szorítok, hogy ne legyenek azok, mert akkor, ha most nem sikerül, legalább hamarabb próbalkozhatunk újra. Olyan jó lenne egyből tudni az eredményt, meg ha nem csak pár nap lenne, amikor sikerülhet a baba. Vagy ha legalább lenne rá egy tuti módszer, amitől sikerül.

Mondjuk asszem nekem szülés előtt is volt ilyen, h barnáztam mensi után.

2020. máj. 24. 20:00
 98/167 A kérdező kommentje:
Na végre, egy tizedet feljebb ment a hőm! 😂 Most már csak az esést várom... meg hogy újra emelkedjen, és fent is maradjon. :D
2020. máj. 25. 09:44
 99/167 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést te tetted fel? :D

Pont erről elmélkedtünk múltkor. De akkor szerencsére tényleg semmi komoly. :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2020. máj. 25. 10:11
 100/167 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem én raktam ki, de làttam èn is. Akkor így még van remény, hogy minden oke!🤗

Nekem meg beállt a hőm, 36,3, ma ment fel 36,4-re.

Most vettem egy multivitamint! Állítólag jó. Kíváncsi leszek használ-e valamit.

Neked, hogy telnek a napjaid? Mennyit mértél ma reggel?

2020. máj. 26. 18:31
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!