A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?
2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.
Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?
Na szia!
Milyen vitamint ajánlottak a gyógyszertárban?
Gondoltam én is beszerzem ha már itthon vagyok!
Nekem most úgy indul a menzeszem, hogy két napja csak barnás van, és nem olyan sok!😞 kíváncsi vok mit mutat majd a vérkép!
Inofolicot vagy Gynositolt akartam venni, de amikor megláttam az árukat, eléggé sokaltam, úgyhogy megkérdeztem a patikust mit javasol. Femibion 0-t vettem végül, tegnap már be is szedtem egyet. Bárcsak hatásos lenne!
Most nézem az előző havi hőimet. A többi mensikor kevesebb volt a hőm, mint most, 36,5 alá nem is ment, csak tegnap volt 36,5 fok, amikor korábban keltem. Teljesen összezavar most már ez a méricskélés.
Egyébként nekem most megint úgy jött meg, hogy semmi PMS-em nem volt. Mensi kõzben sem. Szóval ezekre tényleg nem lehet adni. Neked volt valami előjele, hogy meg fog jönni?
Mikor mész dokihoz?
Szia!
Tegnap voltam dokinál!
Mondtam neki, hogy mi a helyzet, hogy próbálkozunk, de nem jön össze.
Volt hüvelyi ultrahang, van pár apró cisztám egyik petefészekben. De azt mondta, az nem probléma, csokoládé cisztám nincs hàl’Istennek! Endometriozis nincs, a rákszürés eredménye késöbb jön meg!
Látott szépnek ígérkezö tüszöt. Emiatt vissza megyek jovö héten, megnézi, hogy hogy alakul, és ha úgy látja, akkor ír fel clostyt.
Ha Magyarországon leszünk még akkor csináltatunk 21.napi hormonpanelt is. Azzal megtudjuk nézni, hogy alakul progi szint meg ilyenek!
Nagyon pozitív élmèny volt. Nagyon sajnálom, hogy nem itthon lakok, sztem már rég megoldódott volna a problémàm!
Veled mizu? Te elmentél dokihoz?
7.-ére kaptam időpontot. 😕
Örülök, hogy pozitív élményeid lettek az orvosnál. :) Remélem a hormonpanelt mèg meg tudjátok csináltatni.
Velem semmi különõs, kíváncsiságból mérem még a hőmet (hogy tudjam mikor van peteérésem, mikorra nem várom), kisfiamat napok óta már csak egyszer szoptatom, és szedem ezt a Feminion 0-t, meg Maca-poros (plusz nekem perui zsázsa, E-vitamin van benne) vitamint, amit a férjemnek is vettem (direkt férfiaknak is van). És beigazolódott, hogy a luteális fázisom csak 12 nap, úgyhogy a peteérésem később van, mint ha 14 nap lenne. De elvileg ez nem probléma.
Szia!
Na, hogy alakult ez a ciklus?
Nekem elöbb jött meg, mint kellett voona, így nagyon rövid volt a luteális fázis most. 😕
Holnap kezdem szedni a clostyt, kíváncsi leszek mi lesz!
Nekem meg volt egy halvány második csíkos tesztem a 9. dpo-n, de egy nap késéssel megjött. Ma vagyok az 5. mensis napon, és 36,8 volt a hőm, szóval most egész magasra felment.
Most elkezdtem Gynositolt inni, meg Maca-poros kapszulát szedek (férjemnek is vettem), és még egy babatervező vitamint is szedek. 27.-étől megyünk nyaralni, úgyhogy mérni nem tudom a hőmet, ráadásul elvileg azon a héten lesz ovum, nem tudom, hogy hogyan fogunk akkor tudni együtt lenni, úgyhogy előtte próbálunk inkább naponta.
Szia!
Nem tudom nèzed-e még a kérdèst!
Hogy alakult ez a hónap??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!