Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n hogyan húzza be...

A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.

Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?

2020. máj. 5. 10:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/167 A kérdező kommentje:

Annyi esetet lehet olvasni, hogy egyből nem mutatja ki a teszt a babát, hogy szerintem neked még van remény. Két nap múlva tesztelj, ha addig nem jönne meg! Drukkolok! :)

Hàt, jobban vagyok, de sajnálom az egészet. Nem így terveztem, de tényleg "ember tervez, Isten végez". Nagyon örülnék, ha a mostani ciklusomban szülinapi ajándékként megfoganna a baba, de úgy érzem folytatódik a séma, és augusztusban leszek csak terhes, h májusi legyen a baba (a fiam decemberben született, egy héttel hamarabb van a szülinapja, mint a bátyámnak, anyukám, én is májusiak vagyunk)... de az még olyan soká lesz. :'(

2020. máj. 17. 23:18
 82/167 A kérdező kommentje:

Hogy vagy? :)

Nekem felment ma 36,6-ra, idáig 36, 3 volt. Most is vezetem a hőmet mégis, tudni szeretném mikor van PÉ-m.

Azon gondolkodom, hogy azt mondják, hogy inkább 2 naponta legyünk együtt a termékeny időszakban, de lehet ez h.lyeség, és lehetünk nyugodtan naponta együtt? Nem tudom mi lenne a jobb.

2020. máj. 18. 10:00
 83/167 anonim ***** válasza:

Szia.

Ma a höm 36,9 volt. De úgy néz ki megjön ma. ☹️ A másik kérdéshez is írtam.

Mi két naponta voltunk együtt , úgy olvastam, h kell idö a spermiumok újra termelödéséhez.

Szomorú vagyok nagyon, de azèrt kicsit örülök is. Úgy néz ki,a teák segítenek kicsit rendbe tenni a ciklusom. Talán így a következö hónap sikeres lesz. Csak gyözzem kivárni. Megint egy hónap....😞

2020. máj. 18. 15:40
 84/167 A kérdező kommentje:

Igen, én is alig várom, hogy végre próbálkozhassunk megint. 😂

Én is ezt a kétnapontát hallottam. Jó lenne, ha beválna. Mondjuk mi is így voltunk egyūtt.

2020. máj. 18. 15:51
 85/167 anonim ***** válasza:

Nekem valaki azt irta itt, hogy akkor is ha minden rendben van és jókor is vagyunk együtt, akkor is csak 24-25% esély van, hogy sikerül teherbe esni.

Elég kevés.

Van olyan ismerösös,akik nem védekeztek. Megszakítás se. Így is egy év alatt lett baba. Nem tervezték, de nem is akartak védekezni sehogy se. Szóval elég nehéz! Valahogy jó lenne nem ezen agyalni mindig. Nem tudom,hogy érhetném el. Dolgoznom kell rajta.

2020. máj. 18. 16:16
 86/167 A kérdező kommentje:

Azért én is igazságtalannak érzem, hogy valakinek hopp-hopp egyből sikerül. Meg hogy vannak olyanok, akik nem tervezték, és elvetették, vagy örökbeadták, vagy megszülték, és megölték, vagy csúnyán bántak vele. :'( Mások meg vágynak rá, de nem sikerül olyan könnyen.

Úgy érzem, hogy annyira nem vagyok most rápörögve a dologra, de nagyon szeretném, ha végre sikerülne.

2020. máj. 18. 16:25
 87/167 A kérdező kommentje:
Vezetem még is továbbra is a hőmet, hogy jobban képben legyek, hogy mikor van az ovulációm, és akkor mikorra nem várom. Olyan szuper lenne, ha végre sikerülne. :)
2020. máj. 21. 12:32
 88/167 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is mérem tovàbbra is. Mehetnének gyorsabban is a napok!😅

Rendeltem most egy csomo terhessegi tesztet. Érzékenyebbek,mint ami eddig volt itthon! Beszereztem az lh teszteket is!😅 szóval totál fel vagyok készülve!

Tényleg olyan jó lenne ha végre sikerülne már!

Láttad a másik kérdèst?senkinek se sikerült.😕

Nem mostanában van a szülinapod?

2020. máj. 21. 13:57
 89/167 A kérdező kommentje:

30.-án lesz a szülinapom. Ha normális lenne a ciklusom (mármint olyan hosszúságú, mint régen), akkor pont akkor lenne kb a peteérésem. Férjemnek meg jún. 13.-án van a szūlinapja, és pont akkor tesztelhetnék pozitívat, ha sikerülne a baba. De jó lenne! 😂

Igen, láttam, hogy senkinek nem sikerült. :'( Írtam is oda, talán még mindig az enyém az utolsó hozzászólás. :)

2020. máj. 21. 14:47
 90/167 A kérdező kommentje:

Most így áll a görbém. Kíváncsi vagyok, hogy most hány napos lesz a ciklusom, és mikor lesz PÉ-m. Jó lenne, ha nem kéne sokat várnom az ovura. :S

[link]

2020. máj. 22. 10:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!