A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?
2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.
Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?
34es vagyok!
Jaj ne kérdező!!☹️ Nekem is erösödnek, de még ne adjuk fel!!!
Amúgy te voltál az, aki feltette ezt a kérdést? https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Asszem nem is PMS tünet volt, csak bezabáltam. 😂 De ha tényleg az is, szerintem nem jelent kb semmit, mert volt már velem olyan, h semmit nem éreztem nem voltam terhes/terhes voltam, voltak PMS tümeteim, nem voltam terhes. Szóval ez is változó nálam. Majd meglátjuk, hogy mi lesz. Bárcsak legalább már szombat reggel lenne. 😂 Akkor talán okosabb leszek. :)
Nem én írtam ki. De válaszoltam rá😅
Hát telhetnének a napok gyorsabban is, én alapból is utálok várni.
Mindenképp írj, hogy alakulnak a napok. Figyelem a kérdést!
Ja, a 2. tippem az volt, hogy válaszoltál rá. 😂 Én is.
Hogy egyre közelebb kerülünk hozzá, egyre lassabban telik az idő. 😕
Persze írok majd, de te is! :)
Pont ezen gondolkodtam! 😅
Szerintem vasárnap reggel csinálok egy tesztet!
Hogy vagy amúgy?
Nálam nem sok változás. Ugyan úgy érzem magam, mint máskor menzesz elött!
Hát, nem tudom... néha, mintha menzesz előtti tüneteim lennének, de nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy tényleg azok-e, vagy sima hasfájás. Kissé pattanásos lettem, pedig hónapok óta nem voltak.
Én amúgy szombaton gondolkozom, hogy akkor csinálnék tesztet, mert akkor már 13 dpomon leszek (29.ciklusnapon), plusz a fiammal is egy szombati napon, amikor a férjemnek pont dolgoznia kellett, teszteltem pozitívat, és most megint fog dolgozni szombaton, szóval hátha ez így szerencsét hoz. 😂
34es vok!
Amúgy már nincsenek nagyon pms tüneteim!
Nem babára gondolom, inkább arra,hogy segít a palàstfü tea! Aminek nagyon örülök, ha igaz!!!🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!