Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n hogyan húzza be...

A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.

Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?

2020. máj. 5. 10:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/167 anonim ***** válasza:

34es vagyok!

Jaj ne kérdező!!☹️ Nekem is erösödnek, de még ne adjuk fel!!!

2020. máj. 13. 17:43
 62/167 A kérdező kommentje:

Amúgy te voltál az, aki feltette ezt a kérdést? https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Asszem nem is PMS tünet volt, csak bezabáltam. 😂 De ha tényleg az is, szerintem nem jelent kb semmit, mert volt már velem olyan, h semmit nem éreztem nem voltam terhes/terhes voltam, voltak PMS tümeteim, nem voltam terhes. Szóval ez is változó nálam. Majd meglátjuk, hogy mi lesz. Bárcsak legalább már szombat reggel lenne. 😂 Akkor talán okosabb leszek. :)

2020. máj. 13. 18:49
 63/167 anonim ***** válasza:

Nem én írtam ki. De válaszoltam rá😅

Hát telhetnének a napok gyorsabban is, én alapból is utálok várni.

Mindenképp írj, hogy alakulnak a napok. Figyelem a kérdést!

2020. máj. 13. 19:02
 64/167 A kérdező kommentje:

Ja, a 2. tippem az volt, hogy válaszoltál rá. 😂 Én is.

Hogy egyre közelebb kerülünk hozzá, egyre lassabban telik az idő. 😕

Persze írok majd, de te is! :)

2020. máj. 13. 19:07
 65/167 A kérdező kommentje:
És te 34-es kivárod a keddet?
2020. máj. 14. 15:13
 66/167 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkodtam! 😅

Szerintem vasárnap reggel csinálok egy tesztet!

Hogy vagy amúgy?

Nálam nem sok változás. Ugyan úgy érzem magam, mint máskor menzesz elött!

2020. máj. 14. 15:27
 67/167 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom... néha, mintha menzesz előtti tüneteim lennének, de nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy tényleg azok-e, vagy sima hasfájás. Kissé pattanásos lettem, pedig hónapok óta nem voltak.

Én amúgy szombaton gondolkozom, hogy akkor csinálnék tesztet, mert akkor már 13 dpomon leszek (29.ciklusnapon), plusz a fiammal is egy szombati napon, amikor a férjemnek pont dolgoznia kellett, teszteltem pozitívat, és most megint fog dolgozni szombaton, szóval hátha ez így szerencsét hoz. 😂

2020. máj. 14. 16:51
 68/167 A kérdező kommentje:

Így alakulgatnak a gõrbéim. Úgy látszik leragadt a hőm 36,8 fokon. 😂

[link]

[link]

2020. máj. 15. 08:50
 69/167 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem igy alakul a görbém:

[link]

Remélem jó lesz a link!

34es vok!

2020. máj. 15. 09:53
 70/167 anonim ***** válasza:

34es vok!

Amúgy már nincsenek nagyon pms tüneteim!

Nem babára gondolom, inkább arra,hogy segít a palàstfü tea! Aminek nagyon örülök, ha igaz!!!🤗

2020. máj. 15. 09:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!