A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az
ovulációt?
Figyelt kérdés
2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.
Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?
Igazából amikor már több esélye volt, az novembertől, mert akkor jött meg először szülés után (11 hónapos volt akkor a fiam). Csak aztán persze nem olyan hosszúságuak voltak a ciklusaim, mint régen, ezért pont nem jókor voltunk együtt. Szoptatok még, most próbálok egyre kevesebbet, hátha az is számít valamennyit.
2020. máj. 8. 10:18
32/167 A kérdező kommentje:
Péntek óta semmi hasfájás, ilyesmi. Nincsenek PMS tüneteim, amilyenek szoktak (bár az is hol van, hol nincs a mensik előtt), de kijött egy pattanás az arcomon, pedig amúgy nem szokott lenni. Hőm elvileg magasan van még mindig. Elvileg egy hét múlva van a nemvárt. Hát, kíváncsi leszek. Első babámnál megéreztem, hogy sikerült, most nem érzek azt. :(
2020. máj. 10. 13:49
33/167 A kérdező kommentje:
Meg a hőmet sem mondanám olyan magasnak: 36,75-36,85 között van. Ma 36,8-at mértem.
2020. máj. 11. 07:48
34/167 anonim válasza:
Szia.
Nekem ez az első hőmérős hónapom.
Vezetem ciklus.hu-n és fertilityfriend-en.
A ciklus.hu nekem 4 nappal előbbre húzta be az ovulációt, mint a másik. Nem tudom, hogy melyik lehet jó🤷♀️ Nincs még tapasztalatom benne.
Az alap hőm 36,4 , de nekem se ment fel csak 36,6 ra. Ma volt 36,8 . Hát, kíváncsi vagyok, hogy alakul ez a ciklus. Most vagyok 7dpo-n.
2020. máj. 11. 10:38
35/167 A kérdező kommentje:
Én a 8. dpo-n vagyok. A ciklus.hu szerintem nekem nagyon nem jól húzta be az alaphőmet, túl magasra, pedig csak egyszer volt magasabb a hőm. Én 36,4-re számítottam ki. Előző hónapban ennyire nem volt ovu után a hőm, csak a ciklus utolsó 5 napján ment fel egysze 36,9-re, kétszer 36,8-ra, egyszer 36,7-re (vagy hogy). Ekkor 42 napos volt a ciklusom, most hő alapján elvileg 30 napos lesz (de remélem nem jön meg!).
2020. máj. 11. 12:33
36/167 A kérdező kommentje:
Jelenleg ilyen a grafikonom. (Az a 36,65-ös alaphő szerintem nem reális, inkább 36,4 én annyinak számoltam, meg volt még egy nap, amikor nem időben mértem, csak nem ikszelni be, hogy ne vegye számításba.)
34-es! A ciklus.hu most elvileg jó napra húzta nekem be az ovut (alaphőt nem), de múlt hónapban abszolút nem találta el. A szerint a 13. napon volt ovum, vagyis 27 napos lett volna a ciklusom, de csak nem jôtt és nem jött. Már kezdtem azt hinni, hogy baba lesz, de aztán 42. napon megjött. :'(
2020. máj. 11. 12:57
39/167 A kérdező kommentje:
Ma kevés alvás mellett 36,95 volt a hőm. Elvileg vasárnapra nem várom. A ciklus.hu vi
2020. máj. 12. 12:03
40/167 A kérdező kommentje:
(Lemaradt a vége 😂.) A ciklus.hu már küldött figyelmeztetőt, hogy holnap meg fog jõnni, pedig még van pár napom hő, ovu napja alapján. 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!