Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n hogyan húzza be...

A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.

Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?

2020. máj. 5. 10:07
 111/167 anonim ***** válasza:

Na szia.

Mit mértél ma?

Az enyém így alakul:

[link]

Eddig mindig sikerült pontosan mérnem most. Tegnap nagyon melegem volt, mikor felébredtem, lehet, hogy azért volt 36,5?

Jó lenne már ciklus 2. felében lenni legalább.

2020. máj. 29. 09:59
 112/167 A kérdező kommentje:

Hát, most nem tudom mi van. Tegnap korábban mértem, viszont hamarabb feküdtem le (23:30-kor, 7:30-kor mértem). Ma 00:30 után aludtam el, egyszer 7:30-kor (ekkor 36,2 volt), aztán kicsit visszaudtam, közben nem csináltam semmi, fél óra alatt visszaaludtam, és megmértem 8:30-kor, akkor már 36,45 volt megint a hőm. Szóval most bizonytalan vagyok a mai és a tegnapi hőmben is. Előtte meg kevés alvással, sokszor ébredés miatt, 9 óra körüli méréssel voltak ezek a 36,45 körüli hők. Akkor most szerinted mi van? Beszámítsam ezeket, vagy hagyjam figyelmen kívül ezt a két napot? Akkor viszont tuti nem tõrtént meg az ovum. :'(

Igen, jó lenne nemcsak a 2. felében lenni, hanem a vége felé (sikeresen). :)

Lehet neked is behúzza az ovut, ha most feljebb van? Csak nem látok leesést nálad nagyon. Mondjuk lehet tényleg attól ébredtél úgy, hogy meleged van, hogy magasabb lett a hőd, velem is volt már ilyen.

2020. máj. 29. 10:39
 113/167 anonim ***** válasza:
Szerintem meg volt az ovud tegnap. Én a 36,45 venném figyelembe a maira. Ami azt jelenti, hogy elindult felfelé a höd. Csak nem egyböl lesz mondjuk, 36,7-8 vagy magasabb! Megnéztem az én elözö ciusom görbéjèt, nekem is fokozatosan ment fel. Ha ezek után csak magasabb lesz, sztem tuti meg volt az ovu.
2020. máj. 29. 10:52
 114/167 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! :) Igen, nekem is, ha jól emlékszem, fokozatosan ment fel utána, de tényleg majd a napokban eldől, hogy mi a helyzet. Remélem tényleg megy feljebb, mert ez a 36,45 már kezd az idegeimre menni. 😅
2020. máj. 29. 11:19
 115/167 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen akkor elvileg a gõrbém:

[link]

Kicsit kényesebb téma. Te a nyákodat mennyire szoktad figyelni? Én csak annyit szoktam ugye látni, hogy van, vagy nincs, de ahogy írják, hogy vizsgáljuk meg a 2 ujjunk között, addig még nem jutottam el. Úgy vettem észre, hogy 2 napja van nekem, elvileg az is jelzi a termékeny időszakot. Csak ugye nem mindegy, hogy milyen az állaga. Alaposabb vizsgálat nélkül nem tudom eldõnteni, higy ragacsos vagy tojásfehérjeszerű. Úgy olvastam, hogy a ragacsos az már a terméketlent jelzi. :(

2020. máj. 29. 15:59
 116/167 A kérdező kommentje:
Nem értem. Nem akar feljebb menni a hőm. Rendes alvás mellett ma 36,35-õt mértem. :( Nem tudom, hogy most akkor mégsem volt ovum, vagy lassabban megy fel utána a hőm, vagy vmi hormonális problémám van? Olyan jó lenne látni, hogy pedig emelkedik végre.
2020. máj. 30. 08:37
 117/167 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésbe de már tegnap akartam írni, hogy az nem számít mikor fekszel le kérdező, ha megvolt az 5-6 óra alvás, akkor az a mérésed jó amit elsőre mértél 7:30-kor.1 óra különbséggel mérésnél tizedekkel kapsz más eredményt és az nagyon csalós eredményeket hozhat.A napokban lesz ovud, de úgy lesz jó a görbéd ha a 7:30 mérésed írod be, nem a későbbit.
2020. máj. 30. 09:00
 118/167 A kérdező kommentje:
Semmi baj, inkább kösz, hogy írtál! De azt honnét gondolod, hogy a napokban lesz ovum?
2020. máj. 30. 09:42
 119/167 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lehet akkor utolsó hozzászólónak lesz igaza?

Az a baj ezzel a hömerözéssel, hogy minden utólsg derül ki. Aztán meg feleslegesen stresszeli magát az ember!

Ha a 7:30 at írod be, akkor változik valami? Kérdezted a nyàkot! Én nem szoktam az ujjammal is vizsgálni. (Itt szembesültem vele, hogy sokan a mèhüket is ellenörzik: puha, nem puha. Fennt van, lennt van 😖😣. Nekem ez durva 😅)

Amikor tojásfehérje nyàkom van, nekem nagyon szembe tünö, és nagyon sok is van! Innen tudom csak.

Amúgy Boldog Szülinapot!!

2020. máj. 30. 09:59
 120/167 A kérdező kommentje:

Köszi! 😀

Hát, én is furcsán néztem, hogy a méhūket is szokták egyesek vizsgálgatni. Én egyszer ezután megnéztem, de mivel nem vagyok szakértő, fölõslegesnek tartom megnézni.

És amikor neked tojásfehérjeszerű, akkor vannak a termékeny napjaid, az jelzi nálad az ovulációt? Nekem is asszem ilyen most, és nekem is lehetne valamivel kevesebb. 😂

2020. máj. 30. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!