Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n hogyan húzza be...

A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.

Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?

2020. máj. 5. 10:07
 141/167 A kérdező kommentje:

Nem olyan sok, de valamennyi a fehérnemümre is jutott.

Remélem holnapra elmúlik.

Olvasgattam, hogy beágyazódási vérzés is lehet, de tuti nem vagyok olyan mázlis, hogy tényleg baba legyen.

2020. jún. 6. 15:21
 142/167 anonim ***** válasza:

Láttam, kiírtad kérdésben!

Ha eljutsz dokihoz hètfön esetleg, akkor kérd, hogy csináljanak egy hormonpanelt is. Legálabb megtudod, ha esetleg vmelyik érték nem ok, lehet elég egy gyógyszeres kezelés!

Bárcsak igaz volna a beágyazódàsi vérzès! És az lenne neked! Kíváncsi vagyok, hogy alakul. Szorítok, hogy elmúljon holnapra!

2020. jún. 6. 16:47
 143/167 A kérdező kommentje:

Igen, kiírtam, hátha járt már valaki így, és tud valami okosat mondani... de nem jutottam előrébb. 😂 Csak ne hormonprobléma legyen, múljon el hamar! Most megint inkább barnás, hőm lement 37,1-re.

Lehet, hogy egy tesztet csinálok hétfőn, bár túl korai lenne, hogy bármit is mutasson. De azt nézem, hogy lehet, hogy nekem nem is 14 napos a luteális fázisom, hanem 12. :O Lehet akkor még is mutatta hamarabb vmit?

2020. jún. 6. 17:25
 144/167 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mi újság?

2020. jún. 7. 10:14
 145/167 A kérdező kommentje:

Reggel 36,85 volt a hőm, még mindig van pisi után tõrlésnél ez a barnás folyás. Talán vmivel kevesebb.

Arra gondoltam, hogy mi van, ha nem is 31.-én volt ovum, hanem 28.-án, csak kellett neki pár nap, mire normálisan felment a hőm? Veszek terhességi tesztet, de nem tudom milyet lenne érdemes, és szerdán lehet, hogy megcsinálom, mert ha esetleg pozitív lesz, még el tudnék a héten menni nőgyógyászhoz, hátha progeszteron pótlásra lenne szükségem. Szerinted milyen tesztet érdemes venni? Szerdán lennék a 10. dpon, ha 31.-ét számítom ovunak, viszont, ha a 28.-át, akkor már a 13. dpon.

Fejem nem fáj már, és nem szédelgek.

Veled mi újság?

2020. jún. 7. 12:04
 146/167 anonim ***** válasza:

Szia.

Az egy jó jel,hogy jobban vagy!

Tesztet csak azt tudom

mondani ,amiket itt is olvasok!

Predictor early, facelle .

Én külföldön élek, itt ilyenek nincsenek, de itt gyakorin ezeket dícsèrik! mindenképp 10es érzékenységüt vegyél sztem.

De jó lenne, ha baba miatt lenne!

Velem nincs semmi extra! Ma 36,8 volt a höm(ezelött kèt napig 36,9). De még így is 4tizeddel feljebb van,mint az alaphöm!

Elég stresszes most ez a hét, nem igen hiszek a sikerben emiatt most! Majd meglátjuk!

2020. jún. 7. 14:43
 147/167 A kérdező kommentje:

Igen, pont én is ezeket a teszteket akarom venni. Tényleg bárcsak baba lenne. 😊

Szerintem a 36,8 is jó még, csak alacsonyabb ne legyen! :) Szorkulok, hogy stresszességtől függetlenül neked is legyen baba. Szuper lenne, ha végre mindkettőnknek baba lenne. 😁

2020. jún. 7. 14:52
 148/167 A kérdező kommentje:

Hogy vagy? :)

Ma végre nekem felment 37,0 fokra a hőm, ilyen most a görbém: [link]

A barna nyák egyre kevesebb, és világosabb. De valószínűleg akkor nem beágyazódási, mert ez már a 4. nap, és úgy olvastam, hogy az 1-3 napig tart csak. :'( A héten asszem csüt. rendel a doktornő, akivel beszélni szeretnék, úgyhogy addig várok.

Amúgy nem vettem észre, hogy bármi előjele lenne a mensinek (ha csak nem a barnás folyás maga az), meg van egy kicsit furcsa érzésem, nagyon-nagyon enyhe émelygés (de szerintem ez semmit sem jelent). Nem merek babában reménykedni. Ez az év egyre rosszabb... már csak pont egy hormonprobléma hiányzott. 😤

2020. jún. 9. 10:11
 149/167 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul neked. Hogy eddig tart, ez valami közti vérzés lesz. De a höd viszont jó jel! Szóval érdekes!

Az ember annyira bele tud már örülni a vègére. Sokszor én is azon kapom magam, hogy szinte egész nap ezen agyalok.

Bár nekem ez a hónap felborult, föleg hömérés szempontjából.

Úgy döntöttünk hirtelen vasàrnap, hogy haza indulunk Magyarországra. Így hétfön hajnalban haza indultunk. Akkor nem tudtam mérni, èjfélre értünk haza, alig aludtam ma reggelre, így a mai mérésem nem igen mérvadó!(36,7).

Èn viszont úgy érzem, hogy meg fog jönni. Pedig még csak 6.dpon vagyok!

Szóval nekem is tiszta össze-vissza minden! 😔

2020. jún. 9. 13:31
 150/167 A kérdező kommentje:

Pedig még a 36,7 se rossz, szerintem biztos maradt fent.

Most már alig van, ki se jut fehérneműig, Wc-papírig.

Nekem kettős érzeseim vannak, egyszer azt gondolom, a hőm miatt, hogy jókor voltunk együtt, sikerülhetett a baba, máskot meg, hogy tuti nincs akkora mázlim, hogy most sikerült. :( Vettem teszteket, Facellet, és Predictort. Lehet a 10. dpomon tesztelek valamelyikkel egyet, csak nem tudom eldönteni, hogy melyikkel.

2020. jún. 9. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!