A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?
2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.
Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?
Nem olyan sok, de valamennyi a fehérnemümre is jutott.
Remélem holnapra elmúlik.
Olvasgattam, hogy beágyazódási vérzés is lehet, de tuti nem vagyok olyan mázlis, hogy tényleg baba legyen.
Láttam, kiírtad kérdésben!
Ha eljutsz dokihoz hètfön esetleg, akkor kérd, hogy csináljanak egy hormonpanelt is. Legálabb megtudod, ha esetleg vmelyik érték nem ok, lehet elég egy gyógyszeres kezelés!
Bárcsak igaz volna a beágyazódàsi vérzès! És az lenne neked! Kíváncsi vagyok, hogy alakul. Szorítok, hogy elmúljon holnapra!
Igen, kiírtam, hátha járt már valaki így, és tud valami okosat mondani... de nem jutottam előrébb. 😂 Csak ne hormonprobléma legyen, múljon el hamar! Most megint inkább barnás, hőm lement 37,1-re.
Lehet, hogy egy tesztet csinálok hétfőn, bár túl korai lenne, hogy bármit is mutasson. De azt nézem, hogy lehet, hogy nekem nem is 14 napos a luteális fázisom, hanem 12. :O Lehet akkor még is mutatta hamarabb vmit?
Reggel 36,85 volt a hőm, még mindig van pisi után tõrlésnél ez a barnás folyás. Talán vmivel kevesebb.
Arra gondoltam, hogy mi van, ha nem is 31.-én volt ovum, hanem 28.-án, csak kellett neki pár nap, mire normálisan felment a hőm? Veszek terhességi tesztet, de nem tudom milyet lenne érdemes, és szerdán lehet, hogy megcsinálom, mert ha esetleg pozitív lesz, még el tudnék a héten menni nőgyógyászhoz, hátha progeszteron pótlásra lenne szükségem. Szerinted milyen tesztet érdemes venni? Szerdán lennék a 10. dpon, ha 31.-ét számítom ovunak, viszont, ha a 28.-át, akkor már a 13. dpon.
Fejem nem fáj már, és nem szédelgek.
Veled mi újság?
Szia.
Az egy jó jel,hogy jobban vagy!
Tesztet csak azt tudom
mondani ,amiket itt is olvasok!
Predictor early, facelle .
Én külföldön élek, itt ilyenek nincsenek, de itt gyakorin ezeket dícsèrik! mindenképp 10es érzékenységüt vegyél sztem.
De jó lenne, ha baba miatt lenne!
Velem nincs semmi extra! Ma 36,8 volt a höm(ezelött kèt napig 36,9). De még így is 4tizeddel feljebb van,mint az alaphöm!
Elég stresszes most ez a hét, nem igen hiszek a sikerben emiatt most! Majd meglátjuk!
Igen, pont én is ezeket a teszteket akarom venni. Tényleg bárcsak baba lenne. 😊
Szerintem a 36,8 is jó még, csak alacsonyabb ne legyen! :) Szorkulok, hogy stresszességtől függetlenül neked is legyen baba. Szuper lenne, ha végre mindkettőnknek baba lenne. 😁
Hogy vagy? :)
Ma végre nekem felment 37,0 fokra a hőm, ilyen most a görbém: [link]
A barna nyák egyre kevesebb, és világosabb. De valószínűleg akkor nem beágyazódási, mert ez már a 4. nap, és úgy olvastam, hogy az 1-3 napig tart csak. :'( A héten asszem csüt. rendel a doktornő, akivel beszélni szeretnék, úgyhogy addig várok.
Amúgy nem vettem észre, hogy bármi előjele lenne a mensinek (ha csak nem a barnás folyás maga az), meg van egy kicsit furcsa érzésem, nagyon-nagyon enyhe émelygés (de szerintem ez semmit sem jelent). Nem merek babában reménykedni. Ez az év egyre rosszabb... már csak pont egy hormonprobléma hiányzott. 😤
Szia!
Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul neked. Hogy eddig tart, ez valami közti vérzés lesz. De a höd viszont jó jel! Szóval érdekes!
Az ember annyira bele tud már örülni a vègére. Sokszor én is azon kapom magam, hogy szinte egész nap ezen agyalok.
Bár nekem ez a hónap felborult, föleg hömérés szempontjából.
Úgy döntöttünk hirtelen vasàrnap, hogy haza indulunk Magyarországra. Így hétfön hajnalban haza indultunk. Akkor nem tudtam mérni, èjfélre értünk haza, alig aludtam ma reggelre, így a mai mérésem nem igen mérvadó!(36,7).
Èn viszont úgy érzem, hogy meg fog jönni. Pedig még csak 6.dpon vagyok!
Szóval nekem is tiszta össze-vissza minden! 😔
Pedig még a 36,7 se rossz, szerintem biztos maradt fent.
Most már alig van, ki se jut fehérneműig, Wc-papírig.
Nekem kettős érzeseim vannak, egyszer azt gondolom, a hőm miatt, hogy jókor voltunk együtt, sikerülhetett a baba, máskot meg, hogy tuti nincs akkora mázlim, hogy most sikerült. :( Vettem teszteket, Facellet, és Predictort. Lehet a 10. dpomon tesztelek valamelyikkel egyet, csak nem tudom eldönteni, hogy melyikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!