Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n hogyan húzza be...

A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.

Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?

2020. máj. 5. 10:07
 131/167 A kérdező kommentje:

Hogy vagy? Pozitív lett a teszted? :) Hogy alakul a gõrbéd?

Nekem így, ma 36,8-at mértem. Ma vagyok a 3. dpo.-mon. Még jó sok van hátra. 😂

[link]

2020. jún. 3. 09:25
 132/167 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen tegnap este nagyon erös pozitív lett:

[link]

Még ma reggel is pozitív volt: [link]

Múlt ciklusban is így volt. Este pozitív, másnap reggel is még majd aznap este negatív.

Kiváncsi leszek így lesz e most is. Szerinted, ha így lesz(reggel pozitív, este már negatív), akkor erre a napra mit írjak be?pozitív vagy negatív napnak számít?

Mindenesetre szerintem mától nagy esélyünk van, hogy sikerülhet!

A görbém így alakul. Látni fogod, hogy behúzta már az ovut, jó pár napra elöbbre: [link]

Fertilityfriend en mèg nem húzta be!

Te már legalább 3. Dpon vagy. Közelebb vagy már, mint én!

Legkesöbb 11nap és kiderül nálad!( de mondani is sok! 😅, hát akkor még átélni!)

2020. jún. 3. 10:52
 133/167 A kérdező kommentje:

Szerintem írd pozitívnak.

Neked is kissé leesett mára a hőd, szuper, hogy végre te is átestél az ovun. Most már te is számolhatsz visszafelé. 😁

Ma reggel is úgy fájt a derekam, és olyan mindjárt megjön érzesem volt. Előző hónapban kimaradtak ezek, most megint jelentkeztek. Gondolom közük lehet az ovulációhoz. De olyan érdekes, hogy miért nem előtte és aznap vannak ezek? Úgy lenne pedig a logikus.

2020. jún. 3. 12:12
 134/167 anonim ***** válasza:

Szia.

Na nekem ma reggel már negatív volt a teszt.

Tegnap olyan erös ovus fájdalmam volt, hogy talán ilyen még sosem volt.

Folyamatosan teszteltem tegnap emiatt kíváncsiságból. Mikor elmúlt a fájdalom, akkor már kezdett halványodni este fele. Együtt is voltunk akkor.

Hát kíváncsi leszek!

A höm 36,5 volt ma reggel. Talán már elkezd majd felfele vánszorogni.

Neked elmúlt a fájást?

2020. jún. 4. 09:13
 135/167 A kérdező kommentje:

Reggel még fájt kicsit a derekam.

Szuper, akkor nektek is jó esélyetek van rá, és végre neked is elkezdődött a visszaszámlálás. :)

Ma 36,7-et mértem, de megint nem aludtam jól. Nekem is emelkedhetne többet a hőm, bár úgy tudom, hogy nem muszáj a terhességhez a 37 vagy a fõlötti hő, az a lényeg, hogy alaphőhöz viszonyítva mennyit nőtt. Nekem meg szerintem most viszonylag alacsonyabb volt az alaphőm, ahhoz meg az 36,7-8-9 jó is.

2020. jún. 4. 09:27
 136/167 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veled? Hogy alakul a görbéd?

Az enyém ilyen: [link]

Jól megugrott egyik napról a másikra!

Te már 6.Dpo körül jársz, nem?

2020. jún. 6. 09:11
 137/167 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is úgy volt, hogy egyik napról a másikra ugrott 0,5 fokot. Szupi, hogy neked is ilyen sokat. :)

Nekem így alakul a gõrbém. Reggel 36,8 volt, most reggeli után olyan melegem lett, hogy megmértem megint, és már 37,05 volt, bár tudom, hogy ez már nem mérvadó. :)

Viszont össze szoktam hasonlítani az előző gõrbémmel, akkor 36,9-36,95 is volt (mondjuk az előtte lévőben meg csak 36,7) most még csak a max. 36,8.

[link]

Igen, a 6.-nál tartok. Ma még nem volt has- és derékfájásom.

2020. jún. 6. 10:00
 138/167 A kérdező kommentje:
Megint bő nyákom van, kissé krémesebb állagú. Szokott ilyen lenne ciklus 2. felében, de most attól tér el, hogy világosbarna színe van. :O Próbálok utánanézni neten mi lehet ez, kissé megijedtem. Nem emlékszem, hogy valaha lett volna ilyen, max mensikor, de az sôtétebb barna szokott lenni az utolsó napokban. Mensihez meg ez ugye nagyon korai. :'(
2020. jún. 6. 10:52
 139/167 A kérdező kommentje:
Most meg már pirosas, és fáj a fejem, szédelgek, melegem van, hőm is 37,45. Mi lehet ez? Persze, hogy pont hétvégén kell ennek is jelentkeznie. Nőgyógyászat sem tudom, hogy most koronavírus miatt hogy lehet bemenni.
2020. jún. 6. 14:19
 140/167 anonim ***** válasza:

Sürgösségire esetleg bemenni? Esetleg több magándokit felhívni?

Sok a folyás? Bö?

Nem tudom, hogy mi lehet? Beágyazodasi vérzés? Bár én ebben nem hiszek, hogy van! Te?

Lehet valami hormonzavar?

2020. jún. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!