Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n hogyan húzza be...

A ciklus.hu-n hogyan húzza be az alaphőt, és az ovulációt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vezetem a hőmet, múlt hónapban magától behúzta ezeket. Most viszont mêg mindig nem, pedig úgy látom, már megtörtént a PÉ. Múltkor késett 17 napot, lehet azzal viszonyít össze, azért nem húzta be, azt a hosszt számítja, hiába írtam max 28 napot neki? Direkt ezért töröltem az előző ciklust, hogy ne azt nézze (persze azèrt elmentettem a görbémet). Tervezett babán is vezetem, ott meg azt nem tudom, hogy a ciklushosszt hogyan lehet módosítani.

Ezek a hőgörbés oldalak egyébként mennyire megbízhatóak? Egy sablon alapján lövik be az ovulációt, vagy tényleg kikalkulálják hő alapján, hogy mikor van?

2020. máj. 5. 10:07
 121/167 anonim ***** válasza:

Igen, nekem akkor van. Kb 2 nappal a pozi lh teszt elött kezdödik.

Akkor lehet- ha most van neked is-, hogy tényleg csak most lesz ovu. Nem?

Hát kíváncsi vagyok, hogy alakul.

2020. máj. 30. 10:30
 122/167 A kérdező kommentje:
Még mindig nagyon alacsony a hőm (ma is 36,3). Úgyhogy akkor tényleg nem volt még ovum. De az a furcsa, hogy előző 2 hónapban (mióta mérem) nem voltak ennyire alacsonyak a méréseim. Most akkor ez vajon jó vagy rossz? És meddig húzódik még a ciklusom? 😢 Olyan jó lenne már mérni olyan 36,8-at kõrüli értéket.
2020. máj. 31. 09:17
 123/167 A kérdező kommentje:

Ilyen most:

[link]

2020. máj. 31. 09:45
 124/167 anonim ***** válasza:

Szia.

Na, hogy áll most? Mennyit mértél? Annyira kiszámíthatlan ez az egèsz hönérözés. Nekem kezd elmenni a kedvem töle.

Nekem is elég fura most a görbém. Ma reggel 36,5 mértem. Elméletileg ma lenne ovum. Kíváncsi vagyok mit mutat majd az lh teszt!

Itt a görbém:

[link]

2020. jún. 1. 08:49
 125/167 A kérdező kommentje:

Ma elég rosszul aludtam, ôssze-vissza, úgyhogy nem tudom mennyire számít a mai, de végre magasabbat mértem, 36,7-et. Tegnapit most veszem észre, hogy elírtam, 36,2 volt igazából, nem 36,3. Lehet tegnap volt mégis az ovum? Megint csak azt tudom mondani, hogy a kõvetkező napokban kiderül.

[link]

Igen, azért kicsit idegtépő tud lenni ez az egész hőmérőzés. :(

Idáig (ebben a hónapban) még nem lh teszteltél? Én is kíváncsi vagyok, hogy mit mutat neked. Talán még annyira nem számít magasnak a hőd, de ha ma lenne tényleg az ovud, akkor tényleg esnie kellett volna. Lehet, hogy már volt (látom, 30.-án kicsit lejjebb ment) vagy még majd lesz?

2020. jún. 1. 09:32
 126/167 anonim ***** válasza:

Tesztelek már egy pár napja. Ma kicsit erösödött a többi naphoz képest. De még így is nagatív.

[link]

Lehet este, de inkább holnap lesz sztem ovum. Ma nagyon sok tojásfehérje állagú nyákom van. Úgyhogy, valamikor mostanában lesz .

A holnapi mérésböl csak kiderül mostmár neked is.

2020. jún. 1. 10:09
 127/167 A kérdező kommentje:

Holnap mindketten okosabbak leszünk remélem, neked is meglesz az ovud, nekem meg marad a hőm magasan. Feltettem a görbém kérdésként, azt írták páran, hogy szerintük tegnap volt, de majd a holnapi mérésnél kiderül. Még az is jó lenne, ha akkor tényleg így van.

Igen, látszik, hogy még halovány a 2. csík a teszteden.

2020. jún. 1. 13:21
 128/167 A kérdező kommentje:

Mai mérésem 36,7. Akkor 31.-e volt az ovu napja. A tervezett babán át is javította, viszont a luteális fázist tõk hosszúra csinálta, 20 napra, úgyhogy fura, hogy a hosszt nem javította át.

Elvileg baba szempontjából kétszer jókor voltunk együtt, pont az előtte lévől 3 és 1 nappal (tegnap úgy olvastam, hogy baba szempontjából ezek a legjobbak), max. még az utána való napon lehet együtt lenni, de mi sajnos tegnap nem tudtuk megoldani.

Veled mi a helyzet? :)

2020. jún. 2. 08:16
 129/167 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is érdekesen alakul. Ma felment a höm 36,6.

De az lh teszt(igaz, hogy még így is negatív), már szép erös. Sztem estére lesz pozitív, vagy holnap reggelre. És akkor ciklus.hu pint jókkorra jelölte az ovut elöre. 3.át ír ovu napjának!

Így viszont hosszabb ciklussal számolok én is.

Ilyen a görbém [link]

Itt a kép az lh tesztröl!

[link]

Akkor neked már lehet drukkolni!! Pont jókor voltatok együtt!🤞🤞 mikor kéne (nem) megjönnie?

2020. jún. 2. 08:54
 130/167 A kérdező kommentje:

Hát, szerintem 14.-ére, ha a 31.-ei ovuval számolok. Ciklus.hun az ovut nem javította át, viszont naptár részlegnél ő is a 14.-ét írja. Tervezett babán pedig 20.-át.

Most eléggé fájt a derekam, mindjárt megjön érzésem volt.

Úgyhogy már tutira mondom az ovut, hogy már volt, mert akkor szokott ilyen lenni.

Tényleg érdekes, hogy így emelkedik neked. Én meg neked drukkolok. Most már neked is akkor lassan meglesz az ovu. :)

2020. jún. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!