Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg ennyi esze van a mai...

Tényleg ennyi esze van a mai fiataloknak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Manapság gondolkodtam el azon, hogy a mai világba, hogy lehet annyi esze a fiataloknak, hogy gyereket vállalnak a semmire?! Az én korosztályomról van szó, meg kicsit ezalatt. A Facebookon halom számra találom a régi iskola társaimat 'szülőként'. Persze szakma, pénz, munka, végzettség nélkül. Normális ez? Nekem ne is mondja senki, hogy ez rendes gyereknevelés..

2013. ápr. 19. 17:53
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

20 éves. az ő korosztályáról, és az alattiról beszél.

18-20 évesen megnézem azt a lányt, akinek stabil háttere, munkaviszonya van, és nem a szülei nyakára szül. Előfordul, de 100ból max 3.

kérdező, válaszolva: igen, ennyi hülye van manapság!

2013. ápr. 21. 12:22
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Közötök akkor sincs hozzá. Ha annak a lánynak az anyját apját nem zavarja akkor nektek semmi közötök hozzá ki hová szül. Ezt kellene megérteni végre.
2013. ápr. 21. 12:27
 43/44 anonim ***** válasza:
itt nagyon sok mindenkinek nagyon sok mindenhez nincs köze, mégis tudtok válaszolni normálisan és nem a kérdezőt oltogatni 5ből 4 oldalon
2013. ápr. 21. 14:09
 44/44 anonim ***** válasza:

23 évesen szültem az első gyereket a "semmire". Akkor még fogalmam sem volt, hogy mit szeretnék csinálni. Munkám volt, de nem tanultam akkor még tovább.

Most 30 éves vagyok, van férjem (aki sosem volt "pénzes", nem azért mentem hozzá, hanem azért, mert szerettük egymást) 3 gyerekünk, saját lakásunk. A gyerekek mellett végeztem el a főiskolát, normális és jó fizető szakmám is van. A gyerekeim iskolába-óvodába-bölcsödébe járnak, én meg 30 évesen tudok foglalkozni a karrieremmel. :) Soha, de soha nem számíthatunk szülői segítségre, amink van az mind önerőből.

És azt gondolom, hogy igenis rendesen neveljük a gyerekeinket annak ellenére, hogy én - a mai viszonylatokhoz képest - fiatalon szültem.

Tehát szerintem kár lenne általánosítani. ;)

2013. ápr. 28. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!