Tényleg ennyi esze van a mai fiataloknak?
20 éves. az ő korosztályáról, és az alattiról beszél.
18-20 évesen megnézem azt a lányt, akinek stabil háttere, munkaviszonya van, és nem a szülei nyakára szül. Előfordul, de 100ból max 3.
kérdező, válaszolva: igen, ennyi hülye van manapság!
23 évesen szültem az első gyereket a "semmire". Akkor még fogalmam sem volt, hogy mit szeretnék csinálni. Munkám volt, de nem tanultam akkor még tovább.
Most 30 éves vagyok, van férjem (aki sosem volt "pénzes", nem azért mentem hozzá, hanem azért, mert szerettük egymást) 3 gyerekünk, saját lakásunk. A gyerekek mellett végeztem el a főiskolát, normális és jó fizető szakmám is van. A gyerekeim iskolába-óvodába-bölcsödébe járnak, én meg 30 évesen tudok foglalkozni a karrieremmel. :) Soha, de soha nem számíthatunk szülői segítségre, amink van az mind önerőből.
És azt gondolom, hogy igenis rendesen neveljük a gyerekeinket annak ellenére, hogy én - a mai viszonylatokhoz képest - fiatalon szültem.
Tehát szerintem kár lenne általánosítani. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!