A 11-dik hétnél járok. Az normális hogy 5 kg. híztam? Vagy kicsit diétáznom kellene? Ha most ennyi akkor mennyi leszek ha szülni megyek?
Én a 11 hét végénél járok és kb fél kg-t "híztam" és nem voltam hányós. Első terhességemnél ilyenkor 1 kg-nál tartottam, a végén 16 kg lett belőle, de szépen lement. Én picit sokallom az 5kg-t. Próbálj meg odafigyelni, hogy mikor mit eszel. Mert a túl sok hízás problémát is okozhat.
Jó babavárást!
Szerintem is sok, figyelj oda egy kicsit. Nem amiatt, hogy mit írnak a könyvek, mert sok függ attl, milyen típus vagy, mennyire émelyegsz/hánysz, vizesedsz-e, stb. Hanem ha ilyen ütemben nő a súlyod, akkor nem fogod magad elbírni a végén, nagyon megterheli a szívedet, lábadat, légzésedet, mindent.
5-10 kg plusszal is "terhes" a várandósság utolsó 1-2 hónapja, de 15-20 kg-val aztán pláne!
Ha időd engedi, rengeteget mozogj, gyalogolj sokat, azzal rosszat tenni nem tudsz.
A vitamintól nem hízol. Próbálj picit odafigyelni, mert sok probléma lehet abból, ha ilyen ütemben folytatod a hízást, pl terhességi cukorbetegség. A babának is baja lehet tőle, nem csak neked.
Én most 31 hetes vagyok, és mostanra híztam 5 kg-os hízást, és már így is nehézkesen mozgok.
Hát ez elég sok!Ilyenkor még nem szoktak hízni a várandósok.Picit figyelj oda az étkezésre.
4 gyerkőc anyukája
Bizony könnyen szaladnak fel a kilók. Én pl. dührohamot kapok, és remeg a kezem ha nagyon éhes vagyok, és az nem jó a babának.
Az első gyereknél 11 hetesen +4 kg volt rajtam. A végére +25 lett, ami másfél év alatt még mindig +6 kg maradt. A babát túlhordtam, 4040g lett, vágtak, de az továbbrepedt.
Most 18 hetes vagyok a kistesóval, +6 kgnál járok, legszivesebben egész nap ennék. A terhesvitamint meg lecseréltem, mert állandóan éhes voltam tőle. Próbáld ki valamelyiket: Femibion 400+dha, Ladeevit (vagy valami hasonló), Hipp Natal szirup várandósoknak. Ezektől nem voltam éhes. bár a ladevitet nem próbáltam, de most a másik kettőt fogyasztom felváltva.
A tanácsom pedig sokszor kis adagok, sok folyadék, gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!