Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg ennyi esze van a mai...

Tényleg ennyi esze van a mai fiataloknak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Manapság gondolkodtam el azon, hogy a mai világba, hogy lehet annyi esze a fiataloknak, hogy gyereket vállalnak a semmire?! Az én korosztályomról van szó, meg kicsit ezalatt. A Facebookon halom számra találom a régi iskola társaimat 'szülőként'. Persze szakma, pénz, munka, végzettség nélkül. Normális ez? Nekem ne is mondja senki, hogy ez rendes gyereknevelés..

2013. ápr. 19. 17:53
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
54%
Megint itt a sok diplomás unatkozó nő aki annyira ráér hogy azzal foglalkozik ki hová szüli a gyerekét. Szegénykéim hát vannak akik az adótokból pelenkát meg bébi ételt vesznek? Jajj de borzalmas. Adjátok akkor inkább a gazdagoknak, mert nekik nagyobb szükségük van rá. Hogy lehet ennyi emberség néhány emberben? Nem tudom, de majd ha időm engedi megpróbálom megérteni.
2013. ápr. 19. 21:53
 22/44 anonim ***** válasza:
89%
22 eves vagyok es van egy masfel eves fiam. Es NEM a nagyszulok szamlajara szultem!! Ez igy egy rohadt nagy butasag, mert attol h vki fiatalon szul, nem jelenti azt h a nagymama tartja el es szponzoralja a gyereket.Parom 30 eves, 7 eve vagyunk egyutt es nem keres rosszul...Ja, es nem " talaltam " egy apukat aki penzes, nyilvan nem lennenk ennyi ideje egyutt ugy h mar gyerek is van. Egyebkent meg ugy gondolom mindenkinek a maganugye, h mikor/kinek es miert szul...
2013. ápr. 19. 22:12
 23/44 anonim ***** válasza:
84%
jól mondod, előttem szóló :) én is 22 vagyok, és BÁR lenne egy másfél éves gyerekem, ahelyett, h 3 évig szívtam az egyetemen, amivel nem megyek semmire... sok boldogságot, egészséget nektek! :)
2013. ápr. 19. 22:14
 24/44 anonim ***** válasza:
87%

22es vagyok. Lemaradt, h akarmennyire is fura lehet neked kedves kerdezo, buszke vagyok arra h 21 evesen anya lettem, es h ennyi idosen haztartast vezetek! Nezd meg a 20-22 eves korosztalyt. Buli buli hatan, apuci a segge ala tolja az autot es sorolhatnam. Na ezeknek biztos van eletceljuk...

23as, koszonom, aranyos vagy! :)

2013. ápr. 19. 22:22
 25/44 anonim ***** válasza:
76%

Akinek nem inge miért veszi magára?

Most mindenki úgy csinál mintha nem lenne ilyen. Mintha nem lenne hetente itt egy kérdés, hogy hol juthatók ingyen pelenkához, a tápszert hígíthatom bolti tejjel, mikkor jön már a gyes családi kérdések amiben leírják, hogy egy hétre 500Ft maradt ételre.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki 20. évesen szült és nagyon jó anya együtt nevelik azóta is az apával a gyereket, de van olyan is aki a szüleinek szült egy gyereket.

2013. ápr. 19. 23:00
 26/44 A kérdező kommentje:
Komolyan, olyan jó, hogy ennyi jól olvasó és értelmező van köztetek! :) ehhez valóban nagy gratula jár! Ha normálisan olvastatok volna, látnátok, hogy a saját ismeröseimröl írok, jellemezve azt, ahogy élnek! De ti sok tudatlan, mind magatokra veszitek és én vagyok a hülye? :D apám..
2013. ápr. 19. 23:07
 27/44 anonim ***** válasza:
33%

úgy csináltok, mintha mindenkinek hú de jó háttere lenne, aki ennyi idősen szül...

csak egy kérdés:

kinek "adóznátok" inkább? egy iskola megépítésére költsék a leadózott forintjaitokat, vagy a kalányos margó putriba született 8. gyereke után a családira?

Ott van a kérdésben világosan: SZAKMA, PÉNZ, MUNKA, VÉGZETTSÉG NÉLKÜL.... aki ezt nem tudja értelmezni, azt tudom sajnálni

2013. ápr. 19. 23:46
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiatalon 23 évesen szültem a lányomat ,most 25 évesen várom a másodikat,Férjhez mentem leérettségiztem,3 szakmám van,van saját lakás(nem nagy az igaz 2 szoba),saját kocsink,a párom is rendesen dolgozik,Nem élünk fényűzően ,de mindenünk meg van és nem másokból élünk.
2013. ápr. 20. 00:22
 29/44 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy érted a kérdést! :) látom még mindig van akinek nem megy.
2013. ápr. 20. 05:17
 30/44 anonim ***** válasza:
80%
én azzal nem értek egyet hogy te itt a 20körülieket "blamálod" holott a 30-40évesen szülők között is ugyanigy vannak ilyen felelőtlen emberek,sőt!nekik is adozol nem csak a 20éveseknek!ha nem életkora vonatkoztatod a kérdésed hanem általánosságban akkor nem is lenne vele semmi gondom de igy nem igazán értek egyet,sajnálom.
2013. ápr. 20. 08:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!