Ha az első babánál nem kértem EDA-t, pedig túl volt a fájdalom a tűréshatáromon, a másodiknál pedig kérek, nem fogm úgy érezni, hogy a második babáért nem voltam képes ennyi fájdalmat kiállni?
Hogy esetleg ő "csak" a második,és érte nem szenvedek eleget stb...
Így voltunk pl a 4D ultrahanggal is.
Első babával 4x mentünk,anyagilag megtehettük, és kíváncsiak voltunk és nagyon boldogok, örömmel mentünk.
Utólag tudom,hogy 4 alkalomból kettő pénzkidobás volt.
De a második babával is elmentünk már 4x, nehogy az legyen hogy rá nem szánunk annyi figyelmet...
Ha az elsőnél rájöttél,hogy kettő felesleges volt,akkor most miért mentél el újra 4x? Gondolod,hogy a magzat tudja,hogy mennyi figyelmet szántok rá?
Akkor adjatok neki annyi figyelmet,mint ez elsőnek,ha már megszületett! Felesleges ez a megfelelési kényszer!
Köszönöm szépen a válaszokat.
(Azért mentünk el 4x, mert az a mazat nem tudja hányszor voltunk, de egyszer felnő - és akkor látni fogja hogy neki is 4 dvd-je van meg a nővérének is)
előző
az elsőél nem is volt még, a másodiknál meg azért nem mentem el, mert az elsővel sem votunk, különbséget, ráadásul szerintem felesleges
az EDA meg az egyik legjobb dolog amit kitaláltak
Én a kislányomat császárral szültem(Sajnos.Nem volt más választásom,ugyanis keresztbe feküdt a kis drága :) )
És EDA-t kaptam,utána borzalmas volt a szép lassan egyre érezhetőbb borzalmas fájdalom,de kibírtam,itt vagyok,és a kislányom egy tündér. Nem tudom,milyen természetes úton szülni,az biztos,hogy szörnyen fáj,de legközelebb érezni akarom,igazából át akarom élni,én akarom csinálni,kicsit hiányérzetem maradt az első szülés után...csak másnap ölelhettem magamhoz a kicsit,és még hetekig érzékeny volt a sebem...A helyedben viszont lehet,hogy én is kérnék EDA-t te már egyszer átélted igazán,érezted,tudod,milyen,és ha rossz tapasztalataid vannak,szerintem ha van rá lehetőséged,hogy még szebbé tedd ezt a fantasztikus élményt,tedd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!