Kicsit félek szülés után az első együttléttől nem a fájdalom miatt. Mit tegyek? Volt vki hasonló helyzetben?
szülés után a kórházban én is bepisiltem, utána való nap, csak ittam és ittam és nem éreztem csak azt h csurog....szar volt egyszer is.....intimtornát ajánlom!
A pároddal beszélj, szerintem megérti és ezért nem kell aggódnod majd.....
Mindenképpen intimtorna!!
Amíg annak a hatása megjön, addig bizonyos időközönként menj el WCre, ha érzed az ingert, ha nem. ha szexet tervezel, akkor is előtte menj el pisilni, és akkor talán nem lesz baleset. De a párodnak mindenképpen mondd el, hogy ettől még előfordulhat...
A torna segíteni fog!
Szia! Szerintem jókat írtak előttem.
A szülés utáni első együttlét pedig nem feltétlenül jár fájdalommal! A nőgyógyász nekem síkosítót javasolt a 6 hetes vizsgálaton amikor voltam. Úgy alakult, hogy nem szereztük be, mielőtt együttlétre került a sor, és kiderült, hogy felesleges pénzkidobás lett volna. Annyira akartam, kívántam már a férjemet, és ő annyira felizgatott, hogy semmi szükség nem volt síkosítóra!! És fájdalmam sem volt. Sőt!!
Szia!Én is 4hete szültem és nekem is vannak vizelettartási problémáim,de nekem inkább akkor ha nagyon nevetek.
Én is nagyon félek az "első" együttléttől mi már sajnos 9 hónapja nem voltunk együtt a férjemmel a görcsök miatt.Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!