Sokszor előfordul, hogy hirtelen fájdalom nyilal az alhasamba, (főleg ha bicikliről leszállok, leülök meg hasonló esetekbe) de pár másodperc mulva el is múlik. Természetes ez? 12 hetes vagyok.

Igen természetes! Jó tanács: ne tegyél hirtelen mozdulatokat, mindig jól készítsd elő, ha nagyobb, erőteljesebb mozdulatra készülsz.
Nekem a 12-13. héten kezdődött, főleg akkor, ha hirtelen felkeltem az ágyból. A doki azt mondta, hogy olyan helyen van a drága, ami ilyet okoz. Nem mindenkinél van ilyen.
Ő azt tanácsolta: semmi hirtelen mozdulat

Normalis. Nekem akkor is szokott lenni, hogyha a hatamon fekve tusszentek, kohogok, orrot fujok, vagy hirtelen fordulok.
En ugy tudom, hogy ilyenkor a mehszalagok huzodnak meg, a babara nezve artalmatlan, nekunk kellemetlen.

Én a 10. héttől érzem, amikor hanyatt fekszem (így szeretek olvasni), és fel akarok ülni. Hirtelen nyilallás, majd ennyi. Az elején nagyon megijedtem (első baba, sokat vártam rá), de a védőnő szerint ez normális. Nem kell megijedni.
Ő is azt mondta, hogy a méhszalagok húzódnak ilyenkor (mert növekszik a méhünk). Ez okozza. De a picire ártalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!