Tényleg ennyi esze van a mai fiataloknak?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Manapság gondolkodtam el azon, hogy a mai világba, hogy lehet annyi esze a fiataloknak, hogy gyereket vállalnak a semmire?! Az én korosztályomról van szó, meg kicsit ezalatt. A Facebookon halom számra találom a régi iskola társaimat 'szülőként'. Persze szakma, pénz, munka, végzettség nélkül. Normális ez? Nekem ne is mondja senki, hogy ez rendes gyereknevelés..2013. ápr. 19. 17:53
1/44 anonim válasza:
Én most vagyok 29 éves. Nem mondom, h nálam a bölcsek köve, de eszembe se jutott volna 21-22 évesen gyereket vállalni, pedig már akkor is komoly kapcsolatban éltem. Tanulni akartam, nyelvtudást, szakmát, munkatapasztalatot szerezni, hogy ne a nagyszülőknek szüljek, ne az ő nyugdíjukra alapozva. Tényleg sok kérdés kezdődik így, hogy "19 éves vagyok, jön a baba a semmire, de a barátomék szülei jól élnek."
2/44 anonim válasza:
gondolom ahhoz is volt eszük, hogy találjanak egy pénzes apukajelöltet...
3/44 anonim válasza:
Hat lehet azt lattak vhol, hogy ebbol jobban meg lehet elni, mint munkabol...
5/44 anonim válasza:
Miért ne? Megáll az élet, ha gyerek lesz? Gyereknevelés mellett is lehet tanulni/dolgozni. Meg honnan tudod, hogy nem véletlen sikerült be, és nem akarta kikapartatni magát?
6/44 A kérdező kommentje:
Ki fényezi magát 18:03? Én nem szültem anyámék vagy anyósomék számlájára..sőt tanulok, mellette dolgozok. És nem várom az államtól meg a szomszéd Pista bá'tól, hogy enni adjon..
2013. ápr. 19. 18:10
7/44 anonim válasza:
Szerintem semmi közöd hozzá, hogy ki mire vállal gyereket. :) Azzal legyél elfoglalva, hogy te majd úgy vállald be ahogy neked jó és kész....
8/44 anonim válasza:
szerintem a kérdező nem egy konkrét esetet írt le, amire rá lehet mondani, hogy semmi köze hozzá. Ha mindezt a 'szomszéd csaj 20 éves és terhes" környezetben írja, kkor oké, de így csak egy általános kérdés...
kérdező... sajnos én is csak azt tudom mondani, mint az előzőek...
1. ezt látta otthon
2. gazdag pasit így a legkönnyebb megfogni
3. ebből akar megélni
9/44 anonim válasza:
Hát igen, sajnos ez a mai világ, nagyon kitolódott a gyerekvállalás, ami sztem nem normális. Én most leszek 23 2 hónap múlva, de 2 éven belül szeretnénk babát. Igaz, h hál'Istennek van saját lakás, nem nagy, másfél szobás, de egynek jó lesz, inkább mint 35-40 évesen szüljek... Igazából régen se volt könnyű, eleinte szülőkkel laktak, ott is besegítettek stb. Ha arra várnék, hogy minden tökéletes legyen, szép ház, szép kocsi, jó sok pénz, akkor az életben nem lenne gyerekem. De tudom, h meg fogunk élni, nem szülői segítséggel, valójában meg soha nem lehet felkészülni erre...
10/44 anonim válasza:
Mi közöd hozzá ki mikor hova és mire vállal gyereket? Annyira unalmas és egyhangú az életed hogy másokéval kell foglalkoznod? Neked kell azt a gyereket felnevelned, a te kötelességed gondoskodni rólla? Nem hiszem, akkor meg mit háborogsz. Majd tanulnak meg dolgoznak ha úgy érzik eljött az ideje. Vagy szerinted elkapartatni egy gyereket praktikusabb? Aki fiatalon szül az már nem is lehet tisztességes nő jó anya és feleség csak egy élősködő? Azért ez nem így van, sok fiatal nő igen is megállja a helyét anyaként feleséggént és idővel munkát is találnak magukna. Jó lenne ha mindenki a saját udvarán söprögetne és nem a mások életével foglalkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!