21 éves fiú vagyok! és azért fordultam hozzátok hátha tudtok tanácsot adni! Barátnőm teherbe eset és megszeretné tartani a babát, de még én nem érzem aszt hogy képes vagyok felnevelni egy gyereket. Mit tegyek?
Lehet, hogy csak megijedtél, és félsz a feladattól, az újdonságtól, és hogy egy kis jövevény megváltoztatja az életed! De nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy rossz irányba változtatja! A legtöbb veled egykorú szerintem szintén beparázna elsőre, de a többség (tisztelet a kivételnek) megbírkózik a feladattal, nem 16 éves vagy már, szerintem menni fog! De attól függ, hogy mik a terveid/terveitek a jövőre nézve. Ha vele képzelted el a jövődet, és vele szeretnéd összekötni az életed, akkor kár lenne azért eldobni ezt magadtól, mert most félsz! Nem kell feltétlenül elvetetni, vagy örökbe adni, mint sok válaszoló írta! De ez tőletek és a kapcsolatotoktól függ!
Később szerintem még előny is lesz, hogy fiatalon lett gyereketek, és nem erre fogtok gondolni, mint most! :)
Beszéljétek meg a barátnőddel, hogy hogyan tovább, de szerintem ezt magadban is kell tudnod, hogy Ő az, aki kell neked, vagy nem.
" az meg, h mennyire megvisel 1 pasit, hha gyereke van 1 ökörség. nem kell vele tartani a kapcsolatot" - kedves előző, szerinted ennek a két dolognak mi köze egymáshoz??? Na ugye, hogy SEMMI? Tessen már kicsit gondolkodni a nullázgatás helyett, ilyen alapon egy nőt sem visel meg ha örökbe adja a gyerekét megszületés után, hisz nem hogy a kapcsolatot nem kell vele tartania, még fizetnie sem kell utána...
Az a helyzet, hogy Kérdező elkövetett egy hibát, hogy a szülés rovatba írta a kérdését a családi kapcsolatok helyett... ide meg olyan nők szoktak járni, akiknek a babóka az első, és nem a Kérdező problémáján akarnak segíteni... végig lehet nézni a nem lepontozpott válaszokat, mindegyik a nő és az embrió érdekeit nézi, egyik sem a Kérdezőjét...
#35, bizony nem segítettétek, ezt ugyanis a saját maga is bármikor meg tudja tenni, nem hiszem, hogy azért írta volna a ki a kérdést, hogy megtudja "ha nem akar tovább a nővel lenni, akkor ne legyen vele" - vagy szerinted azért kérdezett, mert erre az infóra volt szüksége???
Egyébként meg engem a sors óvjon minden olyan nőtől, akinek egy embrió is fontosabb a párjánál... mint nem túl nehezen kitalálható, volt benne részem már az életemben, na ez az a cumi, amit még egyszer nem fogok megenni... és hát tudod, az, hogy az embert megcsalják vagy otthagyják egy másik hús-vér pasiért, az még relatív OK, azon az ember vérmérsékletétől függően napok vagy évek alatt, de túl teszi magát. De hogy egy embrióért... bocs.
Kedves Utolsó válaszoló ugye te férfi vagy?
Mert én a komentből ezt tudom levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!