Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek is orvosi eset...

Szerintetek is orvosi eset vagyok amiért szülés óta nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
kisfiam 15 hónapos de amióta megszületett már nem kívánom a szexet emiatt sokat veszekszünk a férjemmel.a férjem azt mondja menjek orvoshoz mert ez nem normális.de én nem gondolom hogy ilyen miatt orvoshoz kellene fordulnom
2012. nov. 8. 15:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Az tényleg nem normális,ha ennyi idő után sem kívánod a szexet...túl sok idő telt el a szülés óta.

Terhesség előtt rendben volt a szexuális életetek?

2012. nov. 8. 15:35
 2/18 A kérdező kommentje:
igen.még a terhesség alatt is minden rendben volt.heti kb 2szer akkor is volt szex.esetleg van valami hatásos vágyfokozó tabletta?
2012. nov. 8. 15:36
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem érdemes lenne szakemberhez fordulnod. Több, mint egy éve szültél már! A párodnak igaza van. Úgy gondolom párosban kellene felkeresnetek egy pszichológust, aki aztán majd tovább tud küldeni, ha más, esetleg orvosi segítségre van szükségetek, ha pedig a gát oka lelki, ő maga is tud segíteni. A kapcsolatotok is rámehet a szexuális élet problémáira, ezt bizony komolyan kell venned! Nem hiszem, hogy szerinted normális, hogy nem kívánod a férjed, párod! Tőle sem lehet elvárni, hogy így éljen! Tenned kell, és ki kell mondanod, hogy bizony probléma merült fel, csak akkor tudsz tenni is ellene valamit! Légy őszinte, fogalmazd meg, hogy gond van, és tegyetek ellene együtt! Sok sikert és boldogságot kívánok nektek a jövőben! Gratulálok a picihez!
2012. nov. 8. 15:45
 4/18 anonim ***** válasza:

Márpedig,ha nem szeretnéd,hogy rámenjen a házasságod,valóban orvoshoz kellene fordulnod.Lehet,hogy a hormonháztartásod borult fel.Nekünk holnap lesz 6 hetes a 3. babánk,jövő héten megyek vissza kontrollra.Remélem mindent rendben talál majd,és aztán együtt is lehetünk...

Az valóban nem normális dolog,hogy 15 hónappal a szülés után nem kívánod a szexet.

2012. nov. 8. 15:47
 5/18 A kérdező kommentje:
igazából én már nagyon sokszor gondolkoztam ezen.de lehet hogy amiatt is van ez mert terhesség alatt és szülés után sem éreztem azt hogy a párom mellettem van és számíthatok rá.mindketten szerettük volna a babát,főleg én.nekem ő a mindenem.nekem sosem segít a párom semmiben ami a babával kapcsolatos.nagyon ritka amikor kicsit figyel rá amíg gyorsan elmegyek lezuhanyozni,vagy megvárom inkább amíg elalszik a fiam és akkor megyek.és szerintem emiatt is romlott meg a viszonyunk meg talán ezért is nem kívánom a szexet.már nem érzem úgy hogy annyira szeretem mint régen.mit tegyek?ti mit tennétek?
2012. nov. 8. 15:52
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem mükődik a kapcsolat,válj el!
2012. nov. 8. 16:02
 7/18 A kérdező kommentje:
már kb 1 éve van ez hogy próbálom helyrehozni a dolgokat.szexelünk akkor is ha nem akarom de ezt azért teszem hogy ne kelljen a gyerekemnek apa nélkül felnőni.persze ha külön mennénk akkor jönne a kicsihez amikor akarna.soha nem tiltanám el őket egymástól.én is egyre inkább azt érzem hogy a végtelenségig nem lehet próbálkozni
2012. nov. 8. 16:04
 8/18 Golan Trevize ***** válasza:
31%

Ahogy olvasom a kommentjeidet, neked nem a szexuális vágyad döglött meg, hanem a kapcsolatod a férjeddel. Ezen kellene változtani.

Ezen viszont egyedül nem fogsz tudni változtatni.

2012. nov. 8. 16:18
 9/18 anonim ***** válasza:
Ülj le, és beszéld meg vele mit szeretnél, mit vársz tőle, ő mit szeretne, ki miben tudna segíteni a másiknak!
2012. nov. 8. 17:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Néma gyereknek anyja sme érti a szavát. Nem akarlak megbántani Kedves Kérdező! Lehet csak a hormonok miatt volt ez akkor a legelején de mivel nem beszéltétek meg ezért megmaradt és még mindig nem léptetek túl. Tessék feladatokat adni a párodnak. Ha fent van a gyermeketek és te el akarsz menni fürdeni akkor tessék nyugodt szívvel rá bízni a csemetét. Lehet ő meg azt érzi, hogy nem igényled a segítséget. A férfiak védelmében mondom azért nekik ez az eset nem egyszerű. Mert idáig ők voltak az első az életünkbe aztán megszületik a gyermekünk és ők mnáris hátrébb kerülnek. Persze ezt az esetek nagy részében elnézik ha tapasztalják és érzik is, hogy figyelünk rájuk és kényeztetjük őket. A másik az, hogy nekik nincs 9 hónapjuk úgy mond, hogy tudatosuljon bennük, hogy apák lesznek Az én párom is nagyonb várta a lányunkat de igaziból akkor tudatosult benne, hogy Apa lett amikor hazavittük a lányunkat a kórházból. Viszont én éreztetm vele, hogy fontos és nélküle nem boldogulnék. Atán vannak még azok a férfiak akik ilyen pici gyerekkel nem tudnak mit kezdeni. Sokan csak nagyobb gyerekkel tudnak kapcsolatot kialakítani. Tessék őt is bevezetni a gyermek körüli ellátásban. Nálunk például nagyon bevált, hogy a hétvégi fürdetések és akkor amikor ő itthon van akkor az az ő feladata.

Másik. Hódítsátok meg egymást. Udvaroljon újra a férjed és te is lepd meg apró dolgokkal. Biztosan volt a szülés előtt olyan amit a férjed szerettet. Szerep játék simogatás vagy eseteg van amit ő kipróbálna akkor lepd meg vele. De ennek minden képen kölcsönösnek kell, hogy legyen. De ezt az egészet egy kiadós kettesben eltöltött beszélgetésnek kell megelőznie, hogy utána tiszta lappal induljatok és semelyikőtökben ne maradjon tüske az eddig elkövetett hibákért.

2012. nov. 8. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!