Nagyon tartok és félek a szüléstől ( 28 hetes vagyok) mert kifejezetten ájulós típus vagyok. Mi lesz ha szülés közben rosszul leszek, elájulok? Nem bírom a kórházat, a kórház szagot, a vért az infúziók, a tűk egyszóval az orvosi eszközök látványát.
pszichiátriai kezelés alatt,csak összekuszálódtak a betűk :)
jó szülést kívánok!!
szia!
Tűvel engem is ki lehetne kergetni a világból,legrosszabb része a szülésnek az infuzió bekötése volt,de nem néztem oda,utána meg arra a karomra,miután kibujt a baba,utána azonnal kértem h vegyék ki,rendes volt a doki és kiszedte...amúgy a kórházi szagtól nekem is leesik a vérnyomásom és beájulok,de ez nem történt meg a szülőszobán. ne félj,nem lesz semmi ilyen gond,teljesen másfele fogsz figyelni, az agy szerintem kikapcsol,vagy nem is tudom,mert ilyen fura euforikus érzésem volt ott.
Elöször az adrenalin aztán meg az endorfin(boldogsághormon) fog észnél tartani.:)
Az én orvosom mindig azt mondja "bármi is lesz a baba bent nem maradhat", a szakemberek vigyázni fognak rátok, de addig ne félj, mert a babád is nyugtalankodik addig.Most mát hamar elmegy az a 10-12 hét, élvezd ki hogy terhes vagy. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!