Szent Imre kórház jó kórház? Ajánljátok szülésre?
Szia!
Mindenképpen ajánlom!:) A második babámat szülöm ott február elején:)
Kicsit offolok, de én is érdeklődnék:
Igaz az, hogy nincs látogatás? Apuka sem foghatja meg a kicsit? Ez mennyire szigorúan van véve?
Továbbá azt hallottam, törekednek a minél "természetesebb" szülésre, ebben mennyi igazság van?
Előre is nagyon köszönöm!
Első vagyok.
A szülésről nem tudok beszámolni, mert progis császárom lesz és volt is. A babát csak üvegajtón keresztül nézhetik meg a látogatók és az apuka is. Mikor engem császároztak, akkor ő megfoghatta, kezébe is vehette, a szobába is velünk volt kicsit, de legközelebb csak akkor látta ( nem üvegajtón keresztül ) és simogathatta meg mikor jöttünk haza. Szerintem elég szigorúan veszik, mert pont a bejáratnál van a nővérpult, és oda tolják az anyukák a babákat.
Apuka szülésnél vagy császárnál megfoghatja a babát, illetve a szülést követő 2 órában is bent lehet. Viszont utána, míg haza nem mennek addig csak kisablakon nézheti, a gyermekágyas osztályra nem lehet bemenni, csak anyuka mehet ki.
A természetességre mindaddig törekednek, míg az anya vagy a baba nincsen életveszélyben (vagy az anya másképpen nem dönt: pl faros babát nem kötelező természetes módon megszülni, de hagyják megpróbálni)
Köszönöm a válaszokat!
Azért kérdezem, mert a babám faros (és nem is igazán óhajt megfordulni a jelek szerint), és mivel elég gyenge a tüdőm, nem biztos, hogy a természetes szülést választanám. Nagyon sok rémtörténetet hallani, hogy 8-10 órát vajúdik valaki, mert erőltetik a hüvelyi szülést, csak utána császározzák, nem szeretnék így járni...
Apuka meg nehezen fogja viselni, hogy nincs látogatás, de 2-3 napot kibír majd. Ugye nem tartanak bent tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!