Szent Imre kórház jó kórház? Ajánljátok szülésre?
én a 3.szülésre készülök februárban, és 100km-re lakok- és biztos, hogy ott szülök.
A lehető legjobb, hogy szülés után nincs látogatás- csak üvegajtón keresztül. Ha meglesz a baba, veled lesz egy szobában, neked kell tisztába rakni, szoptatni, összeszokni vele- ismerkedni... MIndez elég nehezen menne, ha állandóan ki-be járkálnának a látogatók, és a szobatársad látogatói. EZ így ismeretlenül lehet szigorunak hangzik, de én pl örültem, amikor senki sem jött be látogatni egy nap. A szoptatást - főleg eslőbabásként azért nem 2perc elsajátítani. MEg hogy eleget szopizott-e, jól csinálom-e, hányszor, hogyan... szóval ezekre fogsz ott figyelni, nem arra, hogy az x. ember is kezébe vehesse az újszülöttedet! :)
Én nagyon jónak tartom ezt így.
A szülésnél törekednek a természetességre- de azért nem minden áron. Nekem mindkét szülésen nagoyn jó emlék, reméem a harmadik is az lesz!Neked is ajánlom!
Én csütörtökön jöttem haza, a Barna doki "párosból" nekem is elég volt egy életre. Ráadásul az idősebbik a főorvos, az van, amit ő mondd, hihetetlen, mennyire lesz*arja a többi orvos véleményét, meg sem hallgatja őket.
2 hétig kórházban voltam, mert kevesebb volt a magzatvíz, egyik este bejött a párom, és megérdeklődte egy ügyeletes orvostól (Zsigmond doktor úrtól - aki halál normális volt mindkettőnkkel), mire várunk, mi fog történni. Másnap vizitnél a főorvos úr vizsgálat közben(!!!) elkezdte magyarázni, hogy minek kellett iderángatnom a páromat, hogy zaklassa az ügyeletes orvost, ők itt igenis komoly emberek, nem érnek rá bájcsevegni aggodalmaskodó apajelöltekkel, stb...
Egyébként Lengyel Dánielnél szültem, emberközeli volt, barátságos, és profi módon segített a szülésnél, annak ellenére, hogy senkinek sem fizettem egy buznyákot sem.
Utolsó válaszolónak:
12napja született meg a 3.babám a Szent Imrében, és alapból nem jöhetett be látogató, de pl az egyik szobatársam fogadott csecsemősnővért, vmi Edit nevűt, és ő pl elintézte, hogy apuka a fürdetésnél is bent lehetett. Ők 4napot voltak a kórházban és azt hiszem egy 10-est adtak a csecsemősnek. Plusz, ha elsőbabás vagy, akkor érdemes elgondolkodni ezen a csecsemősnővér fogadásán- mert sokkal többet segít - nyilván - mindenben- pl a szoptatást is jobban el fogod tudni sajátítani az biztos.
És azt hiszem az egyágyasba is bemehet, mert az eleve fizetős szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!