Budapesten melyik kórház szülészetét ajánljátok és miért?
Szia! A SOTE I. számút választhatod, ha nagyon jó orvost szeretnél. A baba születése után a csecsemőosztály viszont borzalmas.
Szerintem nézz körül, nyilván fontos a kórház maga, de a legfontosabb, hogy egy normális, megbízható, kedves, segítőkész orvosod legyen! És tapasztalatból mondom, nem árt szülésznőt sem választani!!!
Kútvölgyiben szültem, szerintem szuper kórház! Szépek a szülőszobák, és nagyon jók a szakemberek: az orvosok, a szülésznők, a csecsemős nővérek...
Amíg a kórházban vagytok, addig a baba kap ruhát, pelust, meg amire még szüksége lehet, ha esetleg pótlás kell, akkor anyatejet kap! A mama kap szülés utáni betétet, kisebbet is, nagyobbat is. Van fejőgép, amit lehet használni.
A baba nonstop a mamával lehet, ami nagyon fontos!
Szerintem kórházat válassz előbb, mert nem mindegy, hogy milyen körülmények között vajúdsz, pl közös vajúdótól én rosszul lennék! Minden kórházban van legalább 1 jó doki, amit a kórház után ki tudsz választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!