Szerintetek is orvosi eset vagyok amiért szülés óta nem
kívánom a szexet?
Nem szoptatsz még esetleg? Mert ha igen, akkor amiatt van.
2012. nov. 8. 22:06
Szeretet, szerelem nélkül szexszelsz egy pasival, akit már nem is tisztelsz (mert akkor legalább megmondanád neki), csak azért, hogy a gyerekednek ne kelljen apa nélkül felnőnie??? Milyen példát mutatsz így a gyerekednek? Alkudj meg, a boldogságod nem olyan fontos, hogy küzdj érte? Vagy azt akarod mutatni, hogy anyuci k*rvulni is képes a kényelméért? Mert szerelem nélkül a szex csak dugás. Szerintem ez szomorú. 1 éves a gyerek és ezt látja??? Miért? Vagy beszéld meg vele, vagy válj el! De ne tedd tönkre ennyi ember életét csak azért, mert gyáva vagy lépni! A gyereknek se lesz jó, neked se, és a férjednek se! Akkor meg minek látványosan szenvedni?
2012. nov. 8. 22:34
13/18 A kérdező kommentje:
"kedves" utolsó hozzászóló.a gyermekem nem azt látja hogy anya kurvul.ahogyan te fogalmazol.sőt a gyermekem semmit nem vesz ebből észre,mert előtte mindig mosolygok és sohasem veszekszünk előtte.ha így lenne már rég elköltöztünk volna a kicsivel itthonról.a másik dolog az hogy te azt írtad hogy nem tisztelem a párom.ezt honnan vetted?sok mindent megpróbáltam már annak érdekében hogy a kapcsolatunk helyre jöjjön.csak amikor azt érzed állandóan hogy a párodat nem érdekled,de közben azt mondja hogy nagyon szeret és neki nem kell senki más csak én mert én vagyok a gyermeke anyja.mindig azt érzem hogy nem érdeklem aztán jön azzal a dologgal hogy szexeljünk.mond neked így lenne kedved bármihez is?csak tudd nem gyávaságból nem lépek hanem azért mert a gyermekem apja és nem szeretném egyedül hagyni mert az édesapja most halt meg az anyja meg a testvére kimentek angliába.és tudom ha elmennénk a kicsivel akkor valami hülyeséget csinálna magával.emiatt próbálom még mindig helyrehozni a kapcsolatunkat.hiába mondom neki hogy segítsen vagy hetente legalább egyszer fürdesse meg a kicsit vagy pelenkázza be de mindig azt mondja hogy ő nem.egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele.ja és a gyávaságra csak annyit még hogy nem vagyok gyáva elköltözni mert jobb életem is lehetne a kicsivel.
14/18 A kérdező kommentje:
Hát ha ez a helyzet, itt inkább a lelki dolgok miatt nem kívánod a szexet úgy gondolom. Nem vagy orvosi eset, egyszerűen nem kívánod a párod, hiszen nem jó a kapcsolatotok. Ezért nem kell orvoshoz menni, elég ha rendezed az életed valahogy. Találj megoldást, mert ez a kapcsolat így úgysem fog sokáig "működni".
22:06-os
2012. nov. 9. 09:21
Ja és az hogy a párodnak egyéb problémái is vannak, amiatt ne maradj vele. Sajnálatból nem szabad párkapcsolatban élni, annak sosincs jó vége!
22:06
2012. nov. 9. 09:23
Bár az egyik válaszoló keményen fogalmazott,de ne gondold,hogy a kisfiad ebből nem érez semmit.Attól,hogy előtte mosolyogsz,a belső feszültséged mégis "kisugárzik".Azt se felejtsük el,hogy a kicsik ösztönlények,ami annyit tesz,hogy az érzelmeikkel kommunikálnak.
2012. nov. 9. 09:30
18/18 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, de azért le írom az én kis történetem.
Orvosi eset, de úgy hogy pl pajzsmirigy probléma miatt is lehet!
Nekem tökéletes a kapcsolatom a párommal!
Imádjuk egymást!
Amióta megszületett a kislányom sehogyan sem tudok szexelni vele. De még szexre sem tudok gondolni.
Kislányom 10hós korában elmentem pajzsmirigy vizsgálatra.
Azokra az értékekre még nem adott gyógyszert a doki. tsh: 3.5, a többi rendben volt. Szoptatás után kb 1évre állt helyre a tsh értékem. Örültem neki. És a pajzsmirigy gyulladásom is előjött szülés után. De az is elmúlt magától. Ezeknek semmi látszatja nem volt. Magamtól mentem el orvoshoz. Azóta minden ok lett.
És most rendben van minden. :-)
2015. jan. 9. 14:35
Kapcsolódó kérdések: