Ez az eset tényleg megtörtént? Hallottatok róla?
Az alábbit most olvastam egy fórumon, mégpedig egy otthonszülés vs kórházban szülés témában, egy otthonszülés mellett álló hozzászóló írta, de én nem akarom elhinni, hogy ez megtörténhetett:
"Volt egy ismerősöm, aki soha nem bocsájtotta meg magának, hogy kórházba ment szülni. A 30. héten megindult a szülése. Berohantak. A kórházban berakták egy kórterembe. Rosszkor érkezett szerencsétlen, mert aludt az ügyeletes orvos. Két óra múlva tolófájásai lettek. Hiába csöngetett a nővérnek, nem jött senki. Megszülte a babát. Még élt. A saját lábán, lógó köldökzsinórral, gyerekkel a kezében vonszolta magát a folyosón, hogy segítséget kérjen. Több percen át kopogott a nővérnek, mire az kinyitotta a nővérszoba ajtaját, majd látva, hogy mi történt, visszazavarta a kórterembe. Még mindig élt a baba. De mire az orvos bő 3/4 óra múlva megjelent, addigra már nem.
Ennyit a kórház biztonságáról. Meg a szakszerű környezetről. Meg a tanult orvosokról...
Egyszerűen így járt...
Ez nem kamu sztori. 2002-ben történt Budapesten...egy menőnek számító kórházban... Bár a te dolgod, hogy elhiszed vagy nem. Az emberek ilyenekkel nem szoktak szórakozni...és ilyen kamu esetek miatt hónapokig pszichológiai kezelésre járni - persze kamuból...
Tudod te, hogy hány ügyeletes orvost nem ébresztenek fel??? Akkor sem ébresztették fel amikor én szültem... "
Én ezt nem hiszem el.
Szerintem sem igaz!
Főleg Budapesten nem,ami ugye látótérben van!
Én amikor szültem pár hónapja nagyon sok ügyeletes volt,igaz a nővérszobában soha nem volt senki...
Áhh ez szerintem is kamu. Én mikor kórházba kerültem 36. héten véletlenül nyomtam meg a csengőt és csak 1x és már jött is a nővérke, hogy mi a baj. Éjjel 2x ment körbe a nővér, hogy or megnézze minden rendben van-e mindenkivel. Mikor + szültem ügyeletesnél 20 percenként jött megnézni hol tartunk.
És egyébként is nem hinném, hogy szülési fájásokkal kórterembe raknák főleg nem 30 hetesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!