Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez az eset tényleg megtörtént?...

Ez az eset tényleg megtörtént? Hallottatok róla?

Figyelt kérdés

Az alábbit most olvastam egy fórumon, mégpedig egy otthonszülés vs kórházban szülés témában, egy otthonszülés mellett álló hozzászóló írta, de én nem akarom elhinni, hogy ez megtörténhetett:

"Volt egy ismerősöm, aki soha nem bocsájtotta meg magának, hogy kórházba ment szülni. A 30. héten megindult a szülése. Berohantak. A kórházban berakták egy kórterembe. Rosszkor érkezett szerencsétlen, mert aludt az ügyeletes orvos. Két óra múlva tolófájásai lettek. Hiába csöngetett a nővérnek, nem jött senki. Megszülte a babát. Még élt. A saját lábán, lógó köldökzsinórral, gyerekkel a kezében vonszolta magát a folyosón, hogy segítséget kérjen. Több percen át kopogott a nővérnek, mire az kinyitotta a nővérszoba ajtaját, majd látva, hogy mi történt, visszazavarta a kórterembe. Még mindig élt a baba. De mire az orvos bő 3/4 óra múlva megjelent, addigra már nem.

Ennyit a kórház biztonságáról. Meg a szakszerű környezetről. Meg a tanult orvosokról...

Egyszerűen így járt...

Ez nem kamu sztori. 2002-ben történt Budapesten...egy menőnek számító kórházban... Bár a te dolgod, hogy elhiszed vagy nem. Az emberek ilyenekkel nem szoktak szórakozni...és ilyen kamu esetek miatt hónapokig pszichológiai kezelésre járni - persze kamuból...

Tudod te, hogy hány ügyeletes orvost nem ébresztenek fel??? Akkor sem ébresztették fel amikor én szültem... "

Én ezt nem hiszem el.

2010. nov. 19. 14:49
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Én sem... egy "menő kórházban nem egy ügyeletes orvos van, és mellesleg én Debrecenben szültem a Klinikán, de ott éjjel is olyan élet volt...
2010. nov. 19. 14:52
 2/35 anonim ***** válasza:
Én sem. Ha ez megtörtént volna 2002-ben, akkor számos tv műsor született volna belőle. Ennél sokkal kisebb ügyekre is azonnal "ráharap" a média. Részemről nem hiszem el.
2010. nov. 19. 14:53
 3/35 anonim ***** válasza:
Durva. Ilyet még nem hallottam, olyat viszont igen,hogy elhalt a baba az 5.hónapban és egyedül hagyták az anyukát szülés közben, nem is részletezem bővebben,mert borzasztó. Az biztos igaz, mert az anyuka személyesen nekem mesélte el.
2010. nov. 19. 14:54
 4/35 anonim ***** válasza:

Szerintem sem igaz!

Főleg Budapesten nem,ami ugye látótérben van!

Én amikor szültem pár hónapja nagyon sok ügyeletes volt,igaz a nővérszobában soha nem volt senki...

2010. nov. 19. 14:54
 5/35 anonim ***** válasza:
Ezt én sem hiszem el főleg egy menő kórházról.Nem volt senki más csak egy orvos és nővér akik aludtak???Ugyan már....olyan írhatta aki le akarja járatni a kórházakat és az otthonszülést támogatja.
2010. nov. 19. 14:55
 6/35 audrey90 válasza:
0%
pedig szerintem elkéne hinned, mert ezzel tényleg nagy bunkóság lenne szórakozni... már velem is megtörtént hogy ilynnel megetetni akartak,de tudtam hogy az ileltő egy bunkó, de erről a fórumozóról semmit sem tudsz...
 7/35 anonim ***** válasza:
tuti nem igaz.
 8/35 anonim ***** válasza:

Áhh ez szerintem is kamu. Én mikor kórházba kerültem 36. héten véletlenül nyomtam meg a csengőt és csak 1x és már jött is a nővérke, hogy mi a baj. Éjjel 2x ment körbe a nővér, hogy or megnézze minden rendben van-e mindenkivel. Mikor + szültem ügyeletesnél 20 percenként jött megnézni hol tartunk.

És egyébként is nem hinném, hogy szülési fájásokkal kórterembe raknák főleg nem 30 hetesen....

2010. nov. 19. 14:56
 9/35 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem el! ha így történt volna, akkor az egész média ezzel foglalkozott volna anno... hát, nem így történt! Persze, az eü. dolgozókis emberből vannak, sajnos megesik, hogy ők is hibáznak, de azt, hogy egy kórházban mindenki hanyag, embertelen gyilkos legyen, aki nem azért van az eü-ben, hogy a hivatását gyakorolja, hanem, hogy jól kiszúrjon a szerencsétlen rászoruló emberekkel... na, ezNEM IGAZ!!! Ja! emellett ugye, ebben a kórházban ez a nő, akivel állítólag megtörtént az eset, teljesen egyedül volt... egyetlen másik anya nem volt az osztályon... A vajúdásnem megy annyira gyorsan, hogy senki ne vette volna észre... Ha a baba élt, akkor az bizony sírt... JA! És miért is lógott a köldökzsinór? Nagyon ritka, hogy nem válik le a lepény a baba megszületése után (persze, ritkán megtörténik)... Akkor meg hogyan és miért is halt meg a baba????
 10/35 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, azért ilyen nincs.Gondolj már bele jobban!!
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!