Ez az eset tényleg megtörtént? Hallottatok róla?
Az alábbit most olvastam egy fórumon, mégpedig egy otthonszülés vs kórházban szülés témában, egy otthonszülés mellett álló hozzászóló írta, de én nem akarom elhinni, hogy ez megtörténhetett:
"Volt egy ismerősöm, aki soha nem bocsájtotta meg magának, hogy kórházba ment szülni. A 30. héten megindult a szülése. Berohantak. A kórházban berakták egy kórterembe. Rosszkor érkezett szerencsétlen, mert aludt az ügyeletes orvos. Két óra múlva tolófájásai lettek. Hiába csöngetett a nővérnek, nem jött senki. Megszülte a babát. Még élt. A saját lábán, lógó köldökzsinórral, gyerekkel a kezében vonszolta magát a folyosón, hogy segítséget kérjen. Több percen át kopogott a nővérnek, mire az kinyitotta a nővérszoba ajtaját, majd látva, hogy mi történt, visszazavarta a kórterembe. Még mindig élt a baba. De mire az orvos bő 3/4 óra múlva megjelent, addigra már nem.
Ennyit a kórház biztonságáról. Meg a szakszerű környezetről. Meg a tanult orvosokról...
Egyszerűen így járt...
Ez nem kamu sztori. 2002-ben történt Budapesten...egy menőnek számító kórházban... Bár a te dolgod, hogy elhiszed vagy nem. Az emberek ilyenekkel nem szoktak szórakozni...és ilyen kamu esetek miatt hónapokig pszichológiai kezelésre járni - persze kamuból...
Tudod te, hogy hány ügyeletes orvost nem ébresztenek fel??? Akkor sem ébresztették fel amikor én szültem... "
Én ezt nem hiszem el.
Azért, ha valós lenne a történet, a média felkapta volna az ügyet és per is lett volna belőle, nem csak így "ez mesélte ennek" lenne belőle. Ilyeneknek nem kell hinni.
Nem mondom, hogy a szülészet egy szálloda, de cserben nem hagynak senkit, bár ha valaki roma származású, azzal máshogyan viselkednek.
Pl. Vártam az orvosomra, jött egy roma kislány, hogy szülési fájdalmai vannak, de az asszisztensnő nagyon lekezelően beszélt vele. De nem hiszem, hogy bárkit így cserben hagynának.
Igen a kórház neve és a szülész orvos neve, nincs megadva, így még hitetlenebb a történet!
Amíg én szültem, a férjemen, az orvoson és a szülésznőn kívül senki nem zavart meg, még hogy csótányirtás volt...ez is csak kitaláció! Az ügyeletes orvos 30 percenként jött megnézni, hogy hogy vagyunk!
Nem szabad elhinni mindent, nem is értem miért kell ijesztgetni a kismamákat ilyenekkel!
Az otthonszülés más téma, de én nem bíznám magam bábákra, ha nem kórházban szülök, a babámmal már nem lennénk.
Ezt valaki azért talála ki,hogy megmagyarázza a kórház egy mészárszék és otthon kell megszülni a gyereket,mert zmennyivel biztonságosabb. A svájci bicskájával biztos meg is császározza magát ha ne adj isten szükséges,minthogy kórházba menjen.
Abszolút hihetetlen a sztori számomra és nevetséges. Lehet monani,hogy az orvosok is hibázHATNAK,a nővérke lehetnek figyelmetlenek ,bunkók,pénzéhesek . De a kórház kórház marad és iylen semmilyen körülmények között ne történik.
Nagyon unatkozhat aki ilyeneket kitalál,meseírás helyett foglalkozhatna a gyerekeivel..és akkor a kismamákat is megkimélné az ilyen általa gyártott urban legendektől..:D
Az én drága orvosom, akit tisztelek-becsülök, azt írta a minap a honlapjára a Geréb üggyel kapcsolatosan, hogy az a baj az otthonszülés támogatóival, hogy nagyon sok köztük a fanatikus. Az ilyen ál-rémhírekből is látszik, milyen igaza van.
De olvassátok el az egészet.
KAMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a story kitatálója horrorfilm mániás,egy tök beteg elme szüleménye
lógó köldökzsinorral,karjában a 30.hétre született gyerek,merö véresen mindketten és elzavarták,NA NE MÁR,hagyjuk ezt!!!!!!
aki meg elhiszi ezt a sz@rt az ugyan olyan beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!