Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?
Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.
Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.
2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.
Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!
Háát csajok, ez nem semmi! Izgalmasabb, mint a Barátok közt! :)
Nagyon jó fejek vagytok! :D
Valaki B-A-Z megyéből.
Mármint írtam akinek nem tetszik a kérdésem lépjen túl a fenébe rajta és kész.
Már ne is haragudj de azért mert téged leb@sztak neked miért kell a másikat csesztetned?Ez olyan "megdöglött a tehenem akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is" szisztéma.
Komolyan mondom némelyik milyen gyerekes.Ja és ha neked nem hiányzott a net attól függetlenül hogy a te babád nyugodt volt attól más még szeret ide járni és másokkal megosztani személyes tapasztalatait és segíteni ha tud.
Aranyos vagy Korzika hogy kiálltál mellettem és lényegében ugyanazt gondoltuk :-)
Sziasztok! Angliai kismama vagyok! Vasárnap hajnali 3.35kor megszületett a kisfiam, Milán! 3800 gramm, 50cm. Elég hosszú vajúdás volt, de megérte. :) imádom ;)
Már itthon vagyunk, csak még bele kell rázódni a mindennapokba.
Majd irok még, csak hát a kis mr nem nagyon hagy.. :)
Angliai anyuka! Gratulálok és jo egészséget nektek. Majd ird meg, milyen volt a szülés! Ja és szerintem, beszélhetek többes számban:- Képet kérünk! :-))))
Korzika
Én is gratulálok a babucihoz. A napokban fogok szülni, és ez lesz az első. Kicsit félek. Nálunk is bent lesz apa.
Tök jó, hogy írtál közben, mert ez erőt adott és már nem csak a szörnyű filmjelenetek jutnak eszembe. Sok puszi. :)
Olyan édesek vagytok, jó volt végigolvasni :) a jó fejeket felpontoztam.
Én is vittem telefont tavaly csak a kórházban nincs wifi kapcsolat így nem müködött rajta a net. Nem is baj, mert annyira szenvedtem, hogy semmivel nem bírtam foglalkozni, a gondolataim is idegesítettek.
Gratulálok kedves Kérdezö és Angliai anyuka a babához!:)
5 hónapos kislány anyukája Újpeströl.
Gratulálok angliai anyuka!
Franciaország voltam :)
Gratulálok Angliának is!
Aranyosak vagytok!
Szülni készülő kismama, majd írj te is!
Korzika le a kalapokkal előtted!
Románia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!