Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?
Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.
Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.
2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.
Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!
Elnézést. Csatlakozom, normálisan :)
Rossz napjaim vannak... :S
Igaz amit írtok :) Nem vagyok irigy. :)
Bocsánat. Sok boldogságot, és legyen szép az újévetek :)
És hogy hívják a kisfiút? :)
Ha írtad akkor elnézést, nem olvastam vissza.
Utolso. Ok, megbocsátva! Mi a baj? Ha nem vagyok indiszkrét!
De hova lett a komment, amire felháborodtunk?
off.
Mi az a behajtani tilos tábla a kezek mellett?
Korzika :-)
Megnyugodtam. Mi a baj? Hát nincs egy nyugodt hetem, pedig már megszokhattam volna. :)
Szerintem ne is offoljunk :)
Szóval mégegyszer gratulálok, és szép estét ;)
Korzika!
Bocsi,lehet már írtad hogy te már nem kismama vagy,bocsi.
pedig figyeltem mikor olvastam.
Ahogy figyelem valaki tényleg csak azért jár ide hogy minket lepontozzon,De mi ebbe olyan jó mulatság?árulja már el valaki,nem bírok rá jönni.
Akit meg zavar hogy itt mi miket írunk egymásnak,az meg menjen más helyre,sok kérdés van itt a gyk-en.
Üdv mindenkinek:Timyke,a 16 hós csajszi anyukája
Nem rád offoltam, hanem az utolso kérdésemre! :-)
Nyugodt hét? Azt hiszem a nyugodt heteknek ott lett vége, mikor eldöntöttük, hogy gyereket vállalunk! :-) Ez már ilyen lesz holtunkig. :-)
Fel a fejjel, nem egyszer bögtem már én is tehetetlenségemben picurral, pedig csak 11 hetes! Bár engem a férjem le tud nyugtatni. Imádom! :-)))))
en ugy orulok,hogy igy osszejottunk! mutattam ferjemnek,nagyon jot nevetett! szerinte azok akik itt lehurrognak minket biztosan nem voltak mostanaban rendesen "megcsinalva" :D
eeesss USA :)
USA:
Ferjed es az enyem ugyanazon a velemenyen van :))) En is megmutattam neki a kerdest....
Koszi a lepontozast elore is (megint ugye)
Kanada
Az én férjem is követi az eseményeket :-))))
Timyke semmi gond, csak szoltam! :-)
Kérdezö, hogy boldogulsz a két gyerekkel? Van segitséged?
Anglia, ti hogy vagytok?
Korzika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!