Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szurkolnátok nekem is? Most...

Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?

Figyelt kérdés

Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.

Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.

2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.

Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!

2011. jan. 8. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/151 anonim ***** válasza:
94%
Húha,ebből ma bébi lesz:)hajrá,hajrá.most már,felgyorsulhatnak a dolgok hamarosan,de az is lehet,hogy még órákig írogatsz,úgyhogy oda koncentrálj.meglátod,nemsoká az is nehezedre lesz,hogy a fájások alatt rendesen levegőt vegyél(én 7órát vajúdtam bent,előtt otthon 3at,de a végén azt sem tudtam,mi merre hány méter)aztán császároztak:(drukkolok neked:)
2011. jan. 8. 00:19
 2/151 anonim ***** válasza:
24%
Milyen jó a technika, hogy már a vajúdást is élő egyenes adásban közvetítheti a kismama a szülőszobáról. Ha császároznak, azt is végigizgulhatjuk percről percre?
2011. jan. 8. 00:20
 3/151 anonim ***** válasza:
94%

De nagy vagy!!! :D

Én drukkolok ezerrel!!!Kitartás és ügyes legyél!

Kisfiú vagy kislány lesz?

4/151 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi,ezen mindenki átesett már.Aki még nem, az majd fog.Reggelre túl leszel rajta.
 5/151 A kérdező kommentje:

Kisfiút várunk.

Kedves második!

Ez most rosszindulatúság akart lenni?

2011. jan. 8. 00:21
 6/151 anonim ***** válasza:
56%

Nem rosszindulat, de gondolj bele, hogy ez nagyon visszás. Ez a ti percetek, órátok, főleg, hogy a férjed is ott van veled. Nagyon nem való még ilyenkor is fórumozgatni, a neten lógni, idegenekkel csevegni. Ennyire netfüggő vagy?

Amúgy sok boldogságot, de jobban tennéd, ha kihúznád a netet, és a családodra koncentrálnál.

2011. jan. 8. 00:23
 7/151 anonim ***** válasza:
71%

Nekem 5 perces fájásoknál már telefonálni sem volt energiám, pedig elég kemény vagyok...

Inkább pihenj, mert a neheze még hátra van, lehet, hogy délig fogsz még vajúdni semmi alvás nélkül. Addig aludj, míg lehetőséged van rá. Sok boldogságot a kisfiadhoz!

2011. jan. 8. 00:27
 8/151 anonim ***** válasza:
87%

Hihetetlen,hogy még ilyenkor is tudnak emberek kötekedni... Szerintem tök jó fej,hogy onnan ír és összetart azokkal is,akikkel látatlanban "ismerik" egymást...

Mellesleg elüti az időt,amíg eljön AZ idő! :)

2011. jan. 8. 00:28
 9/151 anonim ***** válasza:
63%
Senki nem kötekedik, csak tanácsoltuk, hogy aludjon, amíg még bír, mert nem lesz ereje amikor majd kellene.
2011. jan. 8. 00:30
 10/151 anonim ***** válasza:
91%
Juj de jóóó!!!szorítok nagyon!!!ha az vonja el a fájdalomról a figyelmed,h a válaszokat nézed és ez segít,egész éjjel írogatok ide!!!ügyes legyél!!:))))
2011. jan. 8. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!