Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?
Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.
Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.
2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.
Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!
De nagy vagy!!! :D
Én drukkolok ezerrel!!!Kitartás és ügyes legyél!
Kisfiú vagy kislány lesz?
Kisfiút várunk.
Kedves második!
Ez most rosszindulatúság akart lenni?
Nem rosszindulat, de gondolj bele, hogy ez nagyon visszás. Ez a ti percetek, órátok, főleg, hogy a férjed is ott van veled. Nagyon nem való még ilyenkor is fórumozgatni, a neten lógni, idegenekkel csevegni. Ennyire netfüggő vagy?
Amúgy sok boldogságot, de jobban tennéd, ha kihúznád a netet, és a családodra koncentrálnál.
Nekem 5 perces fájásoknál már telefonálni sem volt energiám, pedig elég kemény vagyok...
Inkább pihenj, mert a neheze még hátra van, lehet, hogy délig fogsz még vajúdni semmi alvás nélkül. Addig aludj, míg lehetőséged van rá. Sok boldogságot a kisfiadhoz!
Hihetetlen,hogy még ilyenkor is tudnak emberek kötekedni... Szerintem tök jó fej,hogy onnan ír és összetart azokkal is,akikkel látatlanban "ismerik" egymást...
Mellesleg elüti az időt,amíg eljön AZ idő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!