Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?
Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.
Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.
2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.
Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!
Amúgy én is csak gratuláltam,és így is le lettem pontozva.Szerintem azok az emberek pontoznak le minket,akiknek nem tetszett hogy a kismama a vajúdás közben netezik.De nem érdekel.Mert ugye az a legfontosabb,hogy a kismama jól érezze magát,mert akkor a baba is jól érzi magát,és ha netezés közben akkor nagyon jól tette.
Üdv:A 16 hónapos csajszi anyukája:Timyke
Na errol kimaradtam de nagyon tetszik a kerdes es a vegeredmeny egyenesen szupi (marmint a baba). Hogy hivjak a babat?
A gyk meg nem gyk lenne a kotekedok nelkul...
Es kulon orultem a kulfoldi csapatnak. En Kanadabol gratulalok az USA valaszoloval vagyunk legkozelebb egymashoz :)))
Na sziasztok csajok!!!!!!!!!
Igen tegnap jöttünk haza :-))))))
Hát jól összejöttetek :-)))
Mikor olvastam hogy mennyien itt vagytok és milyen távolból is izgultatok értünk nagyon boldog voltam és ezt komolyan mondom!!!!Hihetetlen jó érzés!!!
Szóval este 10-kor beindultunk a kórházba amikor már 3 perceseim voltak.De mire ott a ctgre raktak már csak 8-10 percesek voltak.3:30-ra beért a dokim,de addigra már sűrűsödtek és bő 2 ujjnyi tágulás történt.Burkot repesztett na és akkor már nagyon erősek lettek a fájások.Végül 5:30-kor lett meg érzéstelenítés nélkül szültem meg és Áron Norbertnek hívják az én gyémántom.
A férjem végig bent volt velem sőt amikor már látszott a buksija szólt a szülésznő hogy Áron babának van szép fekete haja,apuka megnézi?És megnézte.Hát el is rökönyödtem hogy meg merte nézni :-))
Amúgy szülésznő is mondta hogy próbáljak pihizni mert nem fogom bírni,de nem tudtam egyszerűen pihenni.Csak a labdán volt a jó.De ennek ellenére a doki meg is jegyezte hogy van bennem erő.
Nagyon köszönöm lányok hogy itt voltatok és írtatok hihetetlenül jól esik.Mindenkinek nagyon jó babázást és aki még kismama annak pedig könnyű szülést kívánok.
Puszi nektek!!
Második baba.Hát fájni fájt,de kibírható.Burokrepesztés után jött a húzósabb része.Talán a kitolási szak volt picit nehezebb.
Babát vársz?
De jo ujra hallani rolad! :) Kepet nem kapunk a baborol hamar vegigizgultuk ezt a par napot? :DDD
Nagyon sok boldogsagot es egeszseget kivanok neketek!
USA
Nagyon szívesen küldenék de nem tudom hogy kell ?!
Ha leírjátok nekem akkor küldök vagy ha majd ráér a párom megkérem hogy segítsen,persze amint lesz időm nekem is.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!