Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szurkolnátok nekem is? Most...

Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?

Figyelt kérdés

Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.

Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.

2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.

Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!

2011. jan. 8. 00:14
 101/151 A kérdező kommentje:

Szívből gratulálok én is neked kedves angliai kismami!!!!!

Isten hozott az anyukák táborában :-)))

Tök jó hogy ennyien itt vagyunk!!!!!!

Örülök nektek nagyon nagyon!!!!! :-))

2011. jan. 21. 17:57
 102/151 A kérdező kommentje:

14:22!

Nem,nem tudom máshol megosztani képzeld!

Ha nem tetszik húzzál el!!

És te nem tudsz máshová menni?Dehogynem csak most direktbe jössz ide beszólogatni vagy azért mert irigy vagy és még nincs gyereked,vagy azért mert épp unatkozol.Ja és had világosítsalak föl hogy ez az oldal pont hogy azért van hogy megoszd másokkal a személyes tapasztalatod és ha én ezt akartam megosztani hogy a szülőszobán voltunk akkor mi van?Nem tetszik?Akkor .......!És most gondolj amire akarsz!!!

2011. jan. 21. 18:04
 103/151 anonim ***** válasza:
91%

Valaki annyira unatkozik, hogy ide jár lepontozni a hozzászólásokat? Kereshetne magának más elfoglaltságot...

De hogy nem normális, az TUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. jan. 21. 18:07
 104/151 anonim ***** válasza:
98%

Én is szívből gratulálok Mindenkinek a babákhoz!

Egy 7 hetes kislány anyukája

2011. jan. 21. 18:28
 105/151 anonim ***** válasza:
98%

Angliai kismami: Nagy-nagy gratula :)

Kanada

2011. jan. 21. 22:54
 106/151 anonim ***** válasza:
98%

Sziasztok!

Gratulálok és sok boldogságot kedves Anyukák és Kismamák!

Nagyon tetszik ez az egész, hogy itt írtok egymásnak.

Én augusztus 5.-re vagyok kiírva, de sajnos egyedül várom, illetve 4 és 11 éves gyermekeimmel...

De már mi is gyönyörűek voltunk a 12 hetes genetikai UH-on.

Sok puszit Nektek!!!

2011. jan. 21. 23:35
 107/151 anonim ***** válasza:
97%

Románia :-)))

Timyke, már nem vagyok kismama, 11hetes lesz holnap tökibogyonk! Az meg hidegen hagy, ha lepontoznak. Ennyi örömük legyen! :-)))

A rosszindulat és az irigység jobban idegesit! De majd rá jönnek pár év mulva, ha a gyerekeik menekülnek otthonrol! Nem nekem fog fájni! :-)

12h kismama, le a kalappal, hogy egyedül is bevállalod a babát. Sok eröt és kitartást kivánok!

Korzika

2011. jan. 22. 09:31
 108/151 anonim ***** válasza:
95%

Milyen problémát jelent ez a te életedben kedves utolsó, hogy anyukák összejöttek egy helyen?

Ezt az oldalt pedig nevezhetjük aminek akarjuk, ahol emberek véleményt cserélnek, osztanak meg...az leginkább a fórum kategóriába sorolható be, bármilyen formája is legyen annak.

De teljesen komolyan kérdezem...te -e miatt rosszul alszol? Beteg lett a gyereked? Nem nyúl hozzád a párod? Vagy miért zavarja személyes köreidet?

pff

2011. jan. 22. 13:13
 109/151 anonim ***** válasza:
93%

Utolso! Nŕlad a pont! :-))))

Te meg kedves beszologato, remélem boldog vagy, jol megkaptuk, hizik a májad, mi? Büszke is vagy magadra? Hát ne legyél! Nem kivánok neked rosszat, csak annyit, hogy azt kapd vissza az élettöl, amit adsz! Sajnállak!

Korzika

2011. jan. 22. 13:24
 110/151 anonim ***** válasza:
68%

SZÜLJÜNK!

Szardínia

2011. jan. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!