Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?
Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.
Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.
2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.
Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!
Oszinte reszvetem :( Nagyon nehez lehet es kitartast kivanok!
Kanada
Ne aggódj minden menni fog egyedül is a gyerekekkel.
A háztartás majd alakul.Nekem a 2 gyerek között 26 hónap van.A fe´rjem 3 napig volt itthon.Aztán "egyedül"maradtam egész napra.A fe´rjem reggel 1/2 6 kor megy este 6 kor jön haza....Hát ne is mondjam.A fiameleinte aludt meg evett.De....3 hós korától nem alszik .Èjjel is 5x 6x ébred.Itt a 3 évesem is.Öt reggelente viszem 2 órát oviba,hogy szokja.Adíg a kicsivel 10 hónapos megyünk boltba,fözni,pakolni.Már amennyire lehet.
A hétvégén végre kialudtam magam...Pénteken szombaton aludt.Már éjjel megint fennt volt 5x.....Na ezt jó zavarosan írtam le.
Se baj.Aki akarja kibogozza.A lényeg,hogy boldogulunk.Az idö pedig rohan.
Vasárnap tölti a lányom a 3.évét.Már nagyon várja.Malacot sütünk a kertben,jönnek ismerösök,és anyósomék.Az a baj,hogy mindenki messze lakik. :(
A szüleimmel csak februárban talizunk akkor repülök haza a gyerekekkel......
Jo lenne, ha nem irkálnál a nevemben 77%!
Korzika
Anglia, nagyon szép a babád! :-) Nagggyoooon aranyos!!!!
Jo egészséget nektek!
Korzika
jujjj Anglia,nagyon nagyon szep baba!!! Sok sok boldogsagot neketek!!
Esss USA! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!