Nyíregyházi kórházról írnátok tapasztalatokat? Milyen az ellátás a szülőszobán és az osztályon? Miket kell bevinni a szülésre?
Nekem a szülés nagyon jó élmény volt,mindenki nagyon kedvesen bánt velem (nem volt fogadott szülésznő,csak orvos,aki már csak a végére jött be) abszolút korrektek voltak.Apuka velem volt.Kaptam vajúdó labdát,ihattam-vigyetek ásványvizet,de nagyon sokat,mert szülés után muszáj inni,méghozzá litereket,illetve jó a szőlőcukor is.Mobilt lehet bevinni,de amúgy én egy komplett táskát vittem,amit gondoltam azt bele is raktam még.
Az osztályon én baba-mama szobába voltam,ott túl sokat nem járkálnak be a nővérek,a baba velünk van,de első éjszaka érdemes leadni,mégha nehezére is esik az embernek,mert pihenni kell.Egyébként én nem választanám újra ezt a szobát ha lehetne,maradnék a hagyományosnál.A szoba tiszta volt,arra nem volt panasz,a kaja szerintem jó,bár a többieknek nem ízlett,nekem nem volt vele bajom.
Ha van még kérdés,szívesen válaszolok!
Második vagyok:
én zsepit vittem,mobilt,ásványvizet,szőlőcukrot,egy legyezőt :) egy kisebb törölközőt...azthiszem ennyi volt.
A baba-mama szobát azért nem Választanám újra,mert szülés után elég gyenge mindenki,ott volt a baba,ami persze jó volt,de pihenni nem tudott senki.6 nő+6 baba,és valamelyik mindig sírt,nem aludtam szinte semmit míg ott voltam.Ráadásul ott a baba mindig kézben vagy cicin volt,erről itthon sem nagyon sikerül leszoktatni,pedig ugye kellene,mikor az ember a wc-re is alig tud kimenni tőle :) abban a szobában ahol 3 óránként hozzák,ott megszoptatod,dajkálod egy picit,majd alvás van mikor elviszik.Sokak szerint ez rendszert visz az életükbe már akkor,és,ez ismétlődik 3 óránként,tudsz aludni,nyugodtan zuhanyozni,wc-re menni.fizetni csak az elternatív szobárt kell,ezért nem kellett.Én kedden szültem természetes úton,vasárnap jöttünk haza,de csak azért mert besárgult a drágám,és két napig kék fény alatt volt,amúgy jöhettünk volna haza szombaton,de így maradni kellett.
És amit írt az utolsó:van GÁZ!Használd,nagyon jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!