Mi a véleményetek a Nyíregyházi Szülészetről?

Háromszor szültem ott, én speciel elégedett voltam. Bár volt fogadott dokim és szülésznőm is.
Konkrétabban mi érdekel?

igen, konkrétan mi érdekel?
én egyszer szültem ott fogadott orvossal egy éve de: egy életre elég volt belőlük!
de ez csak az én véleményem.

második vagyok. én nem írok semmit. én is ott szültem, de előtte bent feküdtem 2 hétig aztán meg sos császárom lett. így maga a szülésben nem tudok nyilatkozni, a többiben meg inkább nem szeretnék.
második voltam

Szia!
Ha nincs fogadott orvosod és szülésznőd, akkor kb. annyira számíthatsz, mint bármilyen más osztályon, ha be kell feküdnöd. Vagyis csak a legszükségesebbeket fogod kapni, nem igen fognak veled foglalkozni:-(

6 hete szültem ott. Volt fogadott dokim azzal nagyon meg voltam,vagyok elégedve (igaz 8 éve hozzájárok).A felvételi osztály az maga a halál,ott le sem tojják az embert.A szülésznőben kellemesen csalódtam- nem volt fogadott-ezt honoráltam is. Az örzőben is normálisak a nővérek,viszont az osztályosokat nem nagyon érdekelték, h ott vagyunk a kötelező dolgokat kivéve.
De azt a pár napot szerintem ki lehet bírni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!