Szekszárdi szülészetről, szülőszobáról mi a véleményetek?
Szia!Én 10 hónapja szültem ott.Kőszegi volt az orvosom nagyon meg voltam vele elégedve.Neked ki a dokid?
A szülőszobát mikor először megláttam megijedtem..:DNem olyanra számítottam,régi zöld csempe,mindenhol láncok lógtak.A szülőszobán azt hiszem 4 szülő ágy van,függönyökkel el választva+ az alternatív.Nyilván ott csak akkor szülhetsz ha épp szabad,ami ritka.Ott van labda,bordásfal,kád.De az ottani szülő ágy borzasztó kényelmetlen,kemény mint a kő.Akik ott szültek mondták hogy kár volt azt választaniuk mert rossz volt több órát azon feküdniük.Tavaly márciusban szültem akkor pont látogatási tilalom volt de az apuka bejöhetett a szülésre,a látogatóknak tv keresztül mutatták a babát.És ami nagyon tetszett a tilalom ellenére minden nap bejöhetett az apuka és együtt fürdethetitek a picit.
A szülésznők nagyon aranyosak.Gázt adnak,azt 'díjazzák'.
A csecsemősök is normálisak egy-kettő kivételével,de elviselhető.
Ha van még valamilyen kérdésed nyugodtan kérdezz.
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ :) Dr. Juan-hoz járok és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon szerettünk volna menni a szülésfelkészítő tanfolyamra, de decemberben már látogatási tilalom miatt elmaradt, és január-februárban sem lesz. Február végre vagyok kiírva és mivel magánrendelésre járok még a szülészeten sem voltam, ezért aggaszt kicsit hogy nem tudom hova menjek, mi történik majd, stb... Látogatási tilalom alatt jól tudom, hogy csak akkor engedik be az apukát a szülésre ha be van oltva mindkét típusú influenza ellen?
35.héten még faros a babám, ezért is kicsit aggódom, nagyon szeretnék szülni természetes úton. a szülőszobára jól tudom víz, szőlőcukor, törölköző, papucs, tusfördő, köntös kell ugye? más extra nincs? a szüléskor saját hálóingben vagyunk, vagy adnak valamit? a babának kell bevinni valami extra dolgot? raktam be cumit, cumisüveget, cérnakesztyűt, cérnasapkát, pelust, törlőkendőt... de amíg bent vagyunk ha jól tudom a ruhát és egyebeket ők adják?! annyi kérdésem lenne, de nem akarlak továbbiakkal zavarni. nagyon szépen köszönöm hogy időt szántál rám!
Szia,én is most szülök februárba.(válaszoltam aterhességnél feltett kérdésedre is)Oda fogsz találni a portás elirányit.A babának csak pelust és törlő kendőt kell bevinni a többit adják.Ruhácskát nem érdemes mert azt nem fogod vissza kapni.Szülésnél kapsz korházi hálóinget.Szükséged lesz papucsra,köntösre,törölközőre,tusfürdőre.
Én 2007-ben szültem az elsőt és nem hiszem,hogy sok minden változott volna.Írj nyugodtan.
Szia!
Én voltam az első válaszoló.Nálunk bent lehetett az apuka nem kérdezték hogy oltva van e vagy sem.Szüléshez adnak kórházi hálóinget,és a gyerekágyon is.Ne aggód oda fogsz találni,a portás eligazít majd.Amúgy első emelet,ha a lépcsőn felérsz egyből jobbra van a szülőszoba,ki van írva.Szülőszobára elég az amit eltettél.Csecsemő osztályon adnak ruhát,nem érdemes vinni,pelenkát 3 darabot naponta,bár én baba-mama szobában voltam és csak első nap adtak pelust.Popsitörlőt vinni kell,mellszívót,mert nem mindegyik szobában működik a gépi.
Ha van egyéb kérdésed nyugodtan kérdezz,szívesen válaszolok:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!