Mi a véleményetek a kaposvári szülészetről? Mennyi pénzt adtatok az orvosotoknak?
A saját orvosommal, szülésznőmmel teljesen meg voltam elégedve!
A csecsemősökkel egyáltalán nem. A környezet, ellátás se tökéletes.
50 ezret adtam az orvosnak, 20 ezret a szülésznőnek.
Kérdezz nyugodtan!
Szia!
A szülésznő fogadott volt? Azt megkérdezhetem ,hgy ki volt az orvosod? Eddig a kórházba jártam, de most szeretnék valakit keresni.
Mi az, amit adnak és mit kell bevinni a kórházba? Mikori házassági anyakönyvi kivonat kell?
Mennyi ideig voltál benn? Azt hallottam, hogy jobb onnan minél előbb szabadulni.
Köszönöm!
Szia! Orvosom Dr Varga Tamás, szülésznőm is fogadott volt.
A picinek kell vinni pelenkát, popsitörlőt, esetleg takit, sapkát.
egy hétig voltunk bent, mivel besárgult a baba, de még tovább is bent tartottak volna, azonban saját felelősségre hazajöttünk, mivel az anyatej miatt volt sárga sokáig (másik gyerekem is így volt, tehát tudtam nincs más baja).
A csecsemősök nem igazán kedvesek (tisztelet a kivétel), nem szeretik, ha beadod a picit se nappalra, se éjszakára, nem segítenek se a szoptatásnál, se a gondozásnál. Legalábbis én sajnos ezt tapasztaltam!
Szia!
Én 30-et adtam a dokinak, 15-öt a szülésznőnek mindkettő fogadott volt. A véleményem hasonló, mint az előttem szólóknak, még annyi, hogy a kivonatot a betegfelvételnél kérték, ami 30 napnál nem régebbi kell, hogy legyen.
Azért adunk pénzt, mert pl. Kaposváron elég sok olyan orvos van, akinek nem szívesen kerülnék a kezei közé!!!
S a kutya se törődik a kismamával, ha nincs fogadott orvosa!
Nekem pl. egy 36 hetes halvaszülés után igenis fontos volt, hogy bármikor tudjak konzultálni a saját orvosommal. S ne egyszer ez, máskor más próbáljon így-úgy kezelgetni!
De mindenkinek szíve joga, hogy fogad-e orvost, s szülésznőt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!