Tudom, hogy elég indiszkrét kérdés, de Ti mennyit adtatok az orvosotoknak?
Ja, tipikus egyébként mert ez az idősek berögződése hogy "adni kell". Nem tudom mit gondolnak, hogy aki nem ad az a folyosón szül meg egy pokrócon, fájdalomcsillapítás nélkül?
Az orvos dolga hogy egyenlően kezelje a betegeket, ha ad ha nem.
Felszolgáló vagyok, és nekem is ugyanolyan kiszolgálásban kell részesítenem minden vendéget,ha ad jattot, ha nem.
Szülés közben meg elötte? Miért? Szülés elött a fogadott dokidnk sem adod oda a pénzt,csak utána. Szóval a kedvesség nem ettől függ.
Amúgy én 80-at adtam a dokimnak,aki fogadott volt. Ikerszülésem volt természetes úton. De ügyeletesnek csak akkor adnék,ha nagyon meglennék vele elégedve és pl. akarnám,hogy legközelebb is megkereshessem akármivel.
Le lehet pontozni, de sajnos az a magyar mai valóság, hogy tényleg jobban odafigyelnek az emberre ha kapnak egy kis pénzt. Lehet szépíteni, de ez van. Biztos, hogy vannak kivételek, de nem az a jellemző.
Én autoimmun beteg vagyok, kb 20 különböző orvos látott amióta beteg lettem. A 20-ból 2 olyan volt aki el sem fogadta a pénzt, és lelkiismeretesen bánt/bánik velem. Igaz, az egyik könyveket-tanulmányokat ír, a másik egy professzor. Ők nem nőgyógyászok, de sok orvossal találkoztam és igenis illik adni.
De hogy maradjunk a témánál:
Első gyermek, programozott császár, magánúton jártam végig, 5000/vizsgálat, szülésnél 50.000 Ft-ot adtunk.
Most vagyok terhes a második babával, szintén magánúton fogok járni és szülésnél marad az 50.000 Ft.
Kórházban sokat beszélgettem kismamákkal, aki ügyeletes orvosnál szült és meg volt elégedve, az 10.000 Ft-ot adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!