Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szurkolnátok nekem is? Most...

Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?

Figyelt kérdés

Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.

Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.

2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.

Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!

2011. jan. 8. 00:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/151 A kérdező kommentje:

Valamiért nem működik a képfeltöltő!

Azt mondja a párom hogy túl nagy méretűek a képek és ezért.

Kedves 16 hós anyukája ha írsz nekem privit te is akkor tudok küldeni neked is képet.

Puszi.

És a másik kismamával mi a helyzet?

Írnál ha hazamentetek?Kíváncsi vagyok hogy mi van veletek!!

2011. jan. 20. 16:49
 72/151 anonim ***** válasza:
17%
Már bocsánat, de aki éppen vajjúdik, az nem Gyk-zik. Neked a net a legfontosabb hogy még a laptopot is viszed? Szegény gyerek -_-'
2011. jan. 20. 17:39
 73/151 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon grtulálok! Sok erőt,egészséget kívánok Nektek!

17hós kisfiú anyukája

2011. jan. 20. 17:40
 74/151 anonim ***** válasza:
85%

17:39es, neked nem tök mindegy, ki mikor ir ide?

Miért fáj az neked, ha egy kismama megossza másokkal élete legszebb perceit? Ezŕltal bátorságot öntve a többi kismamába, akik még nem szültek! Miért nem léptél tul a kérdésen, nem értem. Nem attol lesz valaki rossz anya, hogy mit csinál vajudáskor!

Én is akartam irni, mikor mentünk szülni, de végül imátkoztam, hogy beérjünk idöben :-)))) 4p.es fájásokkal, még 30km.re a korhŕztol, egy karambolnál asszisztáltunk.

Korzika

Korzika

2011. jan. 20. 17:56
 75/151 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit későn, de én is csatlakozom a "jó fej" kategóriába Romániából. Legyen már keletről is valaki.

Gratulálok, egészséget mindannyiotoknak.

2011. jan. 20. 18:38
 76/151 anonim ***** válasza:
34%
Igen, Csak olyan furcsa, hogy én is írtam HASONLÓ kérdést, annál jól lecsesztek, hogy miért osztogatom meg mással és miért nem a fájdalommal, és a babával törődök. Szóval azért rosszul esett. Én szülés után max 1 hónappal jutottam csak a nethez, de nem is hiányzott. Már az luxus, ha zuhanyozni tudok. Más meg nyugodtan Gyk-zik. Ja, és nyugodt babám volt, de amellett is volt munka. De nem szólok bele... mindenki maga dönti el hogy neki hogy jó...
2011. jan. 20. 18:49
 77/151 anonim ***** válasza:
97%

De jó volt ezt végigolvasni, először is gratula az új babához. Másodszor nagyon örülök a nemzetközi színtérnek:) Engem is sokszor lepontoznak, mert külföldön élek, és ha a párom laptopjáról írok (amin nincsenek magyar karakterek) sokszor nem is válaszolnak....úgyhogy örülök, hogy ennyi helyről vagytok:)

Üdv.

16 hetes új km. Dijonból

2011. jan. 20. 19:38
 78/151 anonim ***** válasza:
97%

Gratulálok!!!!!!

Nekem a lányommal eröm nem volt netezni,a fiammal pedig idöm nemvolt. :)

Èn is megnézném a képet.Valahogy töltsd fel.

Ismét egy külföldi,csak edíg nem írtam.

Üdv Németországból.

2011. jan. 20. 19:58
 79/151 anonim ***** válasza:
96%

Jajjj, de megható volt ezt olvasgatni a kismama lelkemmel... :)

Gratulálok a 2 újdonsült Anyukának!!

Üdv: Vácról (!) :)

2011. jan. 20. 22:21
 80/151 anonim ***** válasza:
86%

És azért cseszteted a kérdezöt,mert téged is??? Hát ne haragudj, de ... Inkább nem mondok semmit, gratulálok!

Dijon, boldog babavárást! :-)

Én most föztem meg és vasaltam ki, megyek tusolni! :-)

Korzika

2011. jan. 20. 22:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!