Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szurkolnátok nekem is? Most...

Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?

Figyelt kérdés

Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.

Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.

2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.

Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!

2011. jan. 8. 00:14
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/151 anonim ***** válasza:
25%
És még azt hagy tegyem hozzá, mindegy hogyan reagáltok. ,,Más szeret ide járni, és megosztani..." Ez az oldal egyáltalán nem arra való! Máshol nem tudod megosztani?
2011. jan. 21. 14:22
 92/151 anonim ***** válasza:
96%

Gratulalok a babakhoz!Sok egeszseget kivanok Olaszorszagbol!

21hos kisfiu anyukaja

2011. jan. 21. 14:37
 93/151 anonim ***** válasza:
89%

14:22 IRDATLAN NAGY BUNKO VAGY!

Anglia gartulalok!!! :)) Kerunk kepet is majd!

USA

2011. jan. 21. 15:16
 94/151 anonim ***** válasza:
91%

Huha, most aztán le lettem pontozva. Majd mindjárt felidegesitem magam rajta! :-)))))

Gyülnek a leendö anyukák is. Könnyü szülést nektek! :-) Mi veletek leszünk és fogjuk a kezeteket! :-)

Korzika

Románia, most miért? :-)

2011. jan. 21. 15:16
 95/151 anonim ***** válasza:
96%
halihó! szlovákiából gratulálok a kismamiknak!
2011. jan. 21. 15:43
 96/151 anonim ***** válasza:
55%
Épp most kapom a beöntést! SZURKOLJATOK!
2011. jan. 21. 16:17
 97/151 anonim ***** válasza:
95%

14:22! Szakadj már le a többiekről,nem veszed észre hogy te vagy itt az egyetlen ember akinek nem tetszik? Bosszants másokat ne a kismamákat és az anyukákat.

Kedves kérdező akkor írok neked privire!

Angliai anyuka:Nagyon gratulálok neked is,és nagyon-nagyon sok egészséget a picinek és persze neked is!! Majd képet láthatunk róla?

Korzikai kismama4ne is törődj azokkal akik le pontoztak.én felpontoztalak téged mert jó fej vagy és minden válaszolót aki jó fej!

Minden kismamának,kisbabának és anyukának nagyon sok egészséget kívánok!!

Üdv:a 16 hónapos csajszi anyukája:Timyke

2011. jan. 21. 16:17
 98/151 anonim ***** válasza:
95%

16:17-es!!!Nagyon gyors és könnyű szülést kívánok neked és sok erőt,na meg persze sok egészséget nektek!majd mindenképp írj te is!kíváncsi vagyok mindenre! jaj!most veled izgulok,és ilyenkor ha ilyet olvasok elkezdek mosolyogni és felpörögni4 :9

Majd írj mindenképp!

Üdv:a 16 hónapos csajszi anyukája:Timyke

2011. jan. 21. 16:20
 99/151 anonim ***** válasza:
95%

Gratulálok az Angliai kismamának!

Én is azért járok ide, mert jól esik mások babavárását hallgatni, véleményt cserélni, tapasztalódni.

Nem hiszem, hogy bárki is különbnek érzi magát, csak mert épp Mo.-on, USA-ban, Romániában, vagy Korzikán él.

Én azért élek Dijonban, mert francia férfibe szerettem bele, és tőle várom az első babám, nem azért mert disszidálni akartam. Más pénzügyi okok miatt távozik stb.. gyanítom senki sem él a mennyországban.

Nem hiszem, hogy itt bárki is utálja a hazáját.

Nekem hiányzik, hogy magyar orvosokkal és magyar kismamákkal beszélgessek, azt hiszem ez természetes, ezért is járok ide.

Nem értem a féltékenykedőket és a rosszindulatot.

2011. jan. 21. 16:28
 100/151 anonim ***** válasza:
96%

Korzika

Azért, mert ügyesen megírod annak, aki megérdemli. A többiek előtt is le a kalapokkal, aki megírja! Hajrá jó fejek!!!!!

Sok sikert, könnyű szülést, most készülő anyuka.

Románia

2011. jan. 21. 17:27
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!