Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szurkolnátok nekem is? Most...

Szurkolnátok nekem is? Most vajúdok a szülőszobán?

Figyelt kérdés

Behoztuk a laptopot és a mobilnetet.Gondoltam amíg van időm kiírom ide a kérdést.

Izgulok mint állat :-))) apa is itt van velem.

2 ujjnyinál járok és 1-kor vizsgálnak újból.A dokimat is bő 2 ujjnyinál hívják csak be.Nagyon gyorsan szeretnék túl lenni rajta,remélem így lesz.Igaz 8-10 percenként mérte a ctg de én így az órát nézve 5-6 perceket mérek.

Na szóval köszi mindenkinek előre is!!!

2011. jan. 8. 00:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/151 anonim ***** válasza:
92%
Sok sikert kívánok neked, én is szurkolok!!!Majd írd meg a végeredményt is ha hazaértél, vagy a kórházban.
2011. jan. 8. 00:33
 12/151 A kérdező kommentje:

A férjem rakta össze a gépet nekem hogy amíg pl. cigizik az izgalomtól tudjam mivel el vonni a figyelmem.Itt ül mellettem.Nem tudom miért nyomja a bögyöd?Ha már olyan állapotban leszek akkor tuti nem itt fogok írogatni elhiheted.Már a labdán ülök mert tudom hogy ez nagyon segít,tehát pihenni így sem úgy sem fogok tudni.Bízom benne hogy nem délig fogok itt szenvedni mivel második szülés,persze tudom ettől függetlenül bármi lehet.

Szóval akinek nem tetszik hogy innen is netezek az ne válaszoljon.

És azoknak a kedves hozzászólóknak pedig nagyon köszönöm hogy írtak és szurkolnak akik valóban nem abba kötnek bele hogy épp innen írok!!!!

Ja és nem tudom kedves hanyas író nagyon aranyos vagy hogy azt írtad akkor egész éjszaka írni fogsz nekem ha eltereli a figyelmem ez aranyos :-))) még a párom is nevetett rajta.

Akik aludni térnek azoknak jó éjszakát kívánok!

2011. jan. 8. 00:41
 13/151 anonim ***** válasza:
90%
ne idegeld magad,neked most csaak 1 dolgod van:táguljál:)))hajráhajráhajrá!!!üdv:első
2011. jan. 8. 00:43
 14/151 anonim ***** válasza:
94%
00:30as vagyok.Bent voltam nővéremnél mikor szült..ő is éjjel.rá is rászóltak,h aludjon,mert olyan jól ment neki,h végig beszélgettük,meg röhögtük az éjszakát!remélem neked is ilyen "röhögős"lesz az éjszakád!!majd írd meg,ha túl vagy rajta hogy ment!
2011. jan. 8. 00:45
 15/151 anonim ***** válasza:
89%

Jaj,hagyjátok már!Én az első gyerekemet 4 óra alatt szültem,eszembe se jutott aludni,és el se fáradtam(pláne,hogy a dokim végig vicceket mesélt,meg sztorizgatott).A 2. babámat bő 2 óra alatt szültem,csak az utolsó 50 percben nem "zizegetem"(a férjem szerint),addig telefonáltam,a rádiót állítgattam,a labdán ugráltam stb(Szt.István khz).

Szóval Kedves éppen szülő kismama!Szerintem jó fej vagy,és HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!Csak így tovább!

2011. jan. 8. 00:54
 16/151 anonim ***** válasza:
86%

Jajj, de jooo! Nyugi, én is akartam irni, mikor vajudtam, csak kicsit bajos volt egy bmw hŕtso ülésčn :-))) Korhŕz 120km.re, 10p.es fŕjŕsokkal indultunk, 4p.esnél a korhŕztol 30km.re egy karambolnŕl aszisztŕltunk :-)))

De végül beértünk idöben!

Ügyes légy anyus.

Szoritok! :-))))))

2011. jan. 8. 01:09
 17/151 anonim ***** válasza:
89%
jujjj szorítok!!! írj majd!! :))))
2011. jan. 8. 01:15
 18/151 anonim ***** válasza:
90%

Én is szoritok neked, innen Angliából! :)

És nyugi, nekem is lesz net a korhazban, mert én meg a telefonról fel tudok menni akármikor, most is arról irok. Hol jársz?

2011. jan. 8. 01:25
 19/151 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is nagyon aranyos, hogy onnan irsz:) A ferjemnek mondtam, nevettunk, mi is viszunk laptopot, lesz net. Nem tudom, miert kell beszolni. Gondolom, ha ugy erzed mar nem irsz, hanem massal leszel elfoglalva. Ugyhogy szoritok neked en is!:) Ird majd meg, hogy ment.
2011. jan. 8. 01:54
 20/151 anonim ***** válasza:
88%

01:09es vagyok!

Mi ujság? Gondolom már a cél egyenesben vagy, legalâbb is remélem!

Én Korzikán szoritok neked! :-)))

2011. jan. 8. 03:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!